Löparresor

Vårt utbud för en löparresa!

Att vidga vyerna för löparglädjen och hitta nya utmaningar är själva hjärtat i Springtime. Startskottet gick 1986 då vår grundare, Nils Lodin, arrangerade den första löparresan till New York Marathon. Sedan dess har vi ständigt återvänt till The Big Apple och utökat med mängder av nya destinationer och lopp världen över. När du bokar en löparresa hos oss är du alltid garanterad en startplats i loppet. Med löpningens stigande popularitet blir allt fler lopp fulltecknade långt tid i förväg men med oss tar du alltid gräddfilen.

På våra löparresor är alla välkomna. De flesta är helt vanliga motionärer och många tar med sig familjen. De får också trevligt eftersom våra resor även rymmer upplevelser utanför löparbanan. Sightseeing, shopping, kultur, nöjen och inte minst festmåltider för att fira löparbragden. Våra löparresor erbjuder möjligheter att uppleva det mesta och bästa av resmålet, speciellt när det ligger långt borta.

Berlin halvmaraton 2018
08 apr 2018

Följ med till metropolen Berlin och spring det stora, snabba och härliga halvmaratonloppet Berlin halvmaraton!

Berlin Marathon
16 sep 2018

Vill ni springa en snabb och trevlig höstmara är Berlin det perfekta resmålet. Banan är flack, temperaturen behaglig och stämningen fantastisk.

Berlin Tjejmil
26 maj 2018

Följ med till häftiga och trendiga Berlin och upplev en stad med mycket puls och sevärdheter. Perfekta weekendresan med väninnorna, mamma, mormor eller pojkvännen.

Boston Marathon
16 apr 2018

Boston Marathon är världens äldsta och mest legendomspunna maratonlopp.

Brooklyn Half Marathon
19 maj 2018

Häng med till New York och Brooklyn spring den USA:s största och mest populära halvmara med över 27 000 löpare.

Chicago Marathon
07 okt 2018

Chicago Marathon är ett av världens största, mest populära maratonlopp. Chicago - även kallat "The Windy City" - är ett måste för alla löpintresserade.

Honolulu Marathon – drömresan
08 dec 2019

Drömmer du om upplevelser utöver det vanliga? Vintern 2019 kommer vi ännu en gång arrangera drömresan till USA och Hawaii.

London Marathon
22 apr 2018

London Marathon är ett av världens snabbaste lopp och ca 40 000 löpare tar sig i mål. Loppet har en underbar bansträckning och stämning!

Médoc Marathon
08 sep 2018

Följ med till Médoc Marathon och spring det roligaste loppet som finns. Loppet är en stor fest med otroliga utklädningskreationer, mat, vin, löpning och musik.

New York City Marathon
04 nov 2018

Om du ska göra ett maratonlopp i ditt liv så ska du göra det här! New York Marathon är ett av världens största och mest mytomspunna lopp.

New York Halvmaraton
18 mar 2018

New York Halvmarathon nu med ny bansträckning med start i Brooklyn upp genom Manhattan och målgång i Central Park! Perfekta loppet för dig att starta våren och...

New York Tjejmil
09 jun 2018

Följ med till New York och spring New York Tjejmil! Upplev dagar med härlig träning och känn storstadspulsen med shopping, museer, teatrar, restauranger och...

Paris Marathon
08 apr 2018

Ett av världens största lopp med över 40 000 deltagare. Loppet är ett ”riktigt” stadslopp som passerar många av Paris sevärdheter.

Singapore Marathon
09 dec 2018

Missa inte årets häftigaste mara i exotiska Singapore. Vill ni springa en annorlunda mara i en av Asiens mest spännande länder är detta det perfekta resmålet. ...

St. Barth Gustavialoppet
11 nov 2018

Nu erbjuder vi en resa som slår det mesta och innehåller både löpning, sol och bad av högsta märke, mat i världsklass samt inte minst en hel del intressant...

Stockholm Marathon
02 jun 2018

Stockholm Marathon är ett av Europas största maratonlopp. Det rankas som ett av de vackraste och mest välarrangerade loppen i världen.

Tokyo Marathon 2018
25 feb 2018

Ett av världens mest eftertraktade lopp. Över 35000 löpare, banan går i centrala Tokyo. En spännande upplevelse som du inte kommer glömma!

Vandring & Träning i Davos
21 jul 2018

Den här resan passar för dig som söker en aktiv semester där dagarna fylls av härliga vandringar i storslagen alpnatur. Dubjuds också på återhämtningspass och...