Löparresor

Vårt utbud för en löparresa!

Att vidga vyerna för löparglädjen och hitta nya utmaningar är själva hjärtat i Springtime. Startskottet gick 1986 då vår grundare, Nils Lodin, arrangerade den första löparresan till New York Marathon. Sedan dess har vi ständigt återvänt till The Big Apple och utökat med mängder av nya destinationer och lopp världen över. När du bokar en löparresa hos oss är du alltid garanterad en startplats i loppet. 

På våra löpar- och marathonresor är alla välkomna. De flesta är helt vanliga motionärer och många tar med sig familjen. De får också trevligt eftersom våra resor även rymmer upplevelser utanför löparbanan. Sightseeing, shopping, kultur, nöjen och inte minst festmåltider för att fira löparbragden. Våra löparresor erbjuder möjligheter att uppleva det mesta och bästa av resmålet, speciellt när det ligger långt borta.

Med våra resor med Tours tar du din löpning till en internationell nivå! Då åker du på en gruppresa och delar en oförglömlig upplevelse med löpare från hela världen. Du blir väl omhändertagen av en duktig engelsktalande reseledare från en av TOURS professionella researrangörer. Genom det omfattande TOURS-nätverket samt lokala erfarenheter kan vi erbjuda dig en fantastisk service och en härlig social interaktion. Dessa resor är helt enkelt unika! Följ med oss och träffa dina internationella löpande vänner!

Berlin Marathon
27 sep 2020

Vill du springa en snabb och trevlig höstmara är Berlin det perfekta resmålet. Banan är flack, temperaturen behaglig och stämningen fantastisk.

Boston Marathon
20 apr 2020

Boston Marathon är världens äldsta och mest legendomspunna maratonlopp.

Chicago Marathon
11 okt 2020

Chicago Marathon är ett av världens största, mest populära maratonlopp. Chicago - även kallat "The Windy City" - är ett måste för alla löpintresserade.

Honolulu Marathon – drömresan
01 dec 2019

Drömmer du om upplevelser utöver det vanliga? Vintern 2019 kommer vi ännu en gång arrangera drömresan till USA och Hawaii.

Lissabon Marathon
11 okt 2020

Välkommen att följa med oss till en av Europas trendigaste städer - Lissabon! Här kan du välja mellan hel- eller halvmaraton.

Löparweekend Sälen 20-23 augusti

Löparweekend i Sälen 20-23 augusti Funderar du på att springa något av loppen under Vasaloppets sommarvecka eller ta dig an Bagheera Fjällmarathon i...

Médoc Marathon
12 sep 2020

Följ med till Médoc Marathon och spring det roligaste loppet som finns. Loppet är en stor fest med otroliga utklädningskreationer, mat, vin, löpning och musik.

New York Halvmaraton
15 mar 2020

Följ med till New York Halvmaraton. Du springer förbi några av New York mest kända sevärdheter: historiska Grand Army Plaza, maffiga Manhattan Bridge, nöjestäta...

New York Tjejmil Mamma- & dotterresa!
13 jun 2020

Följ med till New York och spring New York Tjejmil! Upplev dagar med härlig träning och känn storstadspulsen med shopping, museer, teatrar, restauranger och...

Paris Marathon
18 okt 2020

Ett av världens största lopp med över 40 000 deltagare. Loppet är ett ”riktigt” stadslopp som passerar många av Paris sevärdheter.

Rio de Janeiro Marathon
14 jun 2020

Följ med och spring Rio de Janeiro Marathon - ett av Sydamerikas bästa maratonlopp. En unik och spännande reseupplevelse.

St. Barth Gustavialoppet
08 nov 2020

Nu erbjuder vi en resa som slår det mesta och innehåller både löpning, sol och bad av högsta märke, mat i världsklass och en hel del intressant svensk historia.

TCS New York City Marathon
07 nov 2021

Garanterade platser till 2021! Väntelista 2020. Om du ska springa ett maratonlopp i ditt liv så ska du göra det här! New York Marathon är ett av världens största...

Tjejtåget till Berlin
16 maj 2020

Nyhet 2020 - tjejtåget till Berlin! Följ med till häftiga och trendiga Berlin och upplev en stad med mycket puls och sevärdheter. Perfekta weekendresan med...

Tokyo Marathon 2020
01 mar 2020

Ett av världens mest eftertraktade lopp. Över 35 000 löpare, banan går i centrala Tokyo. En spännande upplevelse som du inte kommer glömma!

Valencia Marathon
06 dec 2020

Följ med till Valencia Marathon och en av Europas plattaste och snabbaste banor. Banan sträcker sig genom hela staden samt längs det glittrande blå Medelhavet.

Vandring & upplevelser i Davos
18 jul 2020

Den här resan passar för dig som söker en aktiv semester där dagarna fylls av härliga vandringar i storslagen alpnatur. Du bjuds också på återhämtningspass och...

Virgin London Marathon
26 apr 2020

London Marathon är ett av världens snabbaste lopp och ca 40 000 löpare tar sig i mål. Loppet har en underbar bansträckning och stämning!

Vitality Big Half Marathon London
01 mar 2020

Arrangören av London Marathon arrangerar för 4:e året i rad Vitality Big Half Marathon London. Första året blev en succé med över 11 000 anmälda!