Om Resan

Paris Marathon

Paris Marathon

LOPPDAG: 13 april 2025

2025: FÖRHANDSANMÄLAN ÖPPEN

Följ med oss till ”ljusets stad” och upplev Paris Marathon genom stadens historiska gator och ikoniska platser. Med över 50 000 deltagare är detta ett av världens största maratonlopp! Perfekt som första maraton och en måste-medalj för den dedikerade löparen.

Vi bor på moderna Ampere Hotel, perfekt beläget nära Triumfbågen och Champs-Elysées, vilket gör det enkelt att fokusera på loppet utan att du behöver oroa dig för logistik. 

Vi erbjuder också en smidig transfer till nummerlappsmässan och en serviceträff för att förbereda dig inför loppet. Under loppet kommer du att uppleva Paris från en helt ny synvinkel, med en snabb bana som tar dig förbi stadens mest kända sevärdheter som Eiffeltornet, Louvren och Triumfbågen. Att uppleva en stad från löparskorna är i vår mening det bästa sättet!

Efteråt kan du koppla av och fira dina prestationer på vår after run-middag i härlig gemenskap. Med bekväma rum och en vänlig atmosfär på Ampere Hotel i sällskap med andra trevliga löpare, tillsammans med vår dedikerade support under hela din vistelse, kan du vara säker på att din upplevelse av Paris Marathon blir minnesvärd och inspirerande.

Gör din förhandsanmälan idag och låt oss ta dig med på ett äventyr där varje steg tar dig närmare dina löpardrömmar och Paris skönhet!

Instruktörer på plats

  • Greger Höglund

  • Thomas Björnermark

    Ledare

TCS New York City Marathon
03 nov 2024

Om du ska springa ett maratonlopp i ditt liv så ska du göra det här! New York Marathon är ett av världens största och mest mytomspunna lopp.

BMW Berlin-Marathon
29 sep 2024

Vill du springa en snabb och trevlig höstmara är Berlin det perfekta resmålet. Banan är flack, temperaturen behaglig och stämningen fantastisk. 2024 firar loppet...

Médoc Marathon
07 sep 2024

Följ med till Médoc Marathon och spring det roligaste loppet som finns. Loppet är en stor fest med otroliga utklädningskreationer, mat, vin, löpning och musik.

Valencia Marathon
01 dec 2024

Följ med till Valencia Marathon och en av Europas plattaste och snabbaste banor. Banan sträcker sig genom hela staden samt längs det glittrande blå Medelhavet.