Om Resan

Boston Marathon

boston

Ansökan för att få plats för 2023 är nu öppen. Läs mer här.

Boston Marathon 2023
Loppdag:
17 april 2023 – ANSÖKAN ÖPPEN

Boston Marathon är världens äldsta och mest legendomspunna maratonlopp. Det första arrangerades redan 1897.

Boston Marathon som går från Hopkinton till Boston och på sin väg passerar tio städer är säkert mera likt ett landsvägslopp än en stadsmara. Banan är kuperad och efter 35 km kommer den fruktade ”Heartbreak Hill”, tre uppförsbackar som genom årens lopp knäckt många favoriter.

Boston Marathon arrangeras alltid den tredje måndagen i april. Vi har med oss en erfaren ledare under hela resan. 

Instruktörer på plats

  • Anders Forselius

    Ledare

  • Thomas Björnermark

    Ledare

Berlin Marathon
25 sep 2022

Vill du springa en snabb och trevlig höstmara är Berlin det perfekta resmålet. Banan är flack, temperaturen behaglig och stämningen fantastisk.

Paris Marathon
02 apr 2023

Ett av världens största lopp med över 40 000 deltagare. Loppet är ett ”riktigt” stadslopp som passerar många av Paris sevärdheter.

TCS New York City Marathon
06 nov 2022

Följ med och spring i november 2022! Förhandsanmälan 2023 är också öppen. Om du ska springa ett maratonlopp i ditt liv så ska du göra det här! New York...

Médoc Marathon
10 sep 2022

Följ med till Médoc Marathon och spring det roligaste loppet som finns. Loppet är en stor fest med otroliga utklädningskreationer, mat, vin, löpning och musik.

Chicago Marathon
09 okt 2022

Chicago Marathon är ett av världens största, mest populära maratonlopp. Chicago - även kallat "The Windy City" - är ett måste för alla löpintresserade.