Om Resan

Berlin Marathon

Berlin Marathon 2022

Loppdag: 25 september
Ingår i Marathon Majors: Ja 

 

BOKNINGEN TILL 2022-års lopp är öppen!

Vill du springa en snabb och trevlig höstmara är Berlin det perfekta resmålet. Banan är flack, temperaturen behaglig, gatorna breda och du har hela sommaren på dig att komma i form.

Berlin Marathon är på alla sätt ett en fantastisk upplevelse, 40 000 löpare, 1 miljon ivrigt påhejande åskådare, tusentals duktiga funktionärer och massor av artister som underhåller längs vägen. I tillägg är det världens snabbaste lopp och mycket välorganiserat.

Varje år reser drygt 300 personer med oss till Berlin, de flesta springer, men varje år har vi också anhöriga supporters som hejar på längs banan. 

Vi har alltid med oss fem erfarna ledare under hela resan. 

Under helgen arrangeras också en pastamiddag, sightseeing och after run middag. Läs mer under fliken program och utflykter.

Paris Marathon
02 apr 2023

Ett av världens största lopp med över 40 000 deltagare. Loppet är ett ”riktigt” stadslopp som passerar många av Paris sevärdheter.

Chicago Marathon
09 okt 2022

Chicago Marathon är ett av världens största, mest populära maratonlopp. Chicago - även kallat "The Windy City" - är ett måste för alla löpintresserade.

New York Tjejmil
10 jun 2023

Följ med till New York och spring New York Tjejmil! Upplev dagar med härlig träning och känn storstadspulsen med shopping, museer, teatrar, restauranger och...

Honolulu Marathon – drömresan
10 dec 2023

Drömmer du om upplevelser utöver det vanliga? Vintern 2023 kommer vi ännu en gång arrangera drömresan till USA och Hawaii.