Om Resan

BMW Berlin-Marathon

BMW Berlin-Marathon 2024

Loppdag: 29 september
Ingår i Marathon Majors: Ja 

  • BERLIN 2024 – FULLBOKAT – Skriv upp dig på väntelista HÄR.
    Om du har egen startplats kan du boka resepaket HÄR.
  • BERLIN 2025 – gör din förhandsanmälan och säkra din plats till detta populära lopp. 

Vill du springa en snabb och trevlig höstmara är Berlin det perfekta resmålet. Banan är flack, temperaturen behaglig, gatorna breda och du har hela sommaren på dig att komma i form. 2024 firar Berlin Marathon 50-år vilket bjuder in till något alldeles extra.

Berlin Marathon är på alla sätt ett en fantastisk upplevelse, drygt 45 000 löpare från 150 länder, 1 miljon ivrigt påhejande åskådare, tusentals duktiga funktionärer och massor av artister som underhåller längs vägen. I tillägg är det världens snabbaste lopp och mycket välorganiserat.

Varje år har vi en stor grupp löpare med oss till Berlin, de flesta springer, men vi har också anhöriga supporters som hejar på längs banan. 

Vi har alltid med oss ett flertal erfarna ledare under hela resan. 

Under helgen arrangeras även andra trevligheter. Läs mer under fliken program och utflykter.

Abbott World Marathon Majors

Vi har platserna till alla Abbott World Marathon Majors. Det är en serie av sex av de största och mest kända maratonloppen i världen: Tokyo Marathon, Boston Marathon, Vi

Boston Marathon
15 apr 2024

Boston Marathon är världens äldsta och mest legendomspunna maratonlopp. Ett måste för alla inbitna marathonlöpare!

TCS London Marathon
21 apr 2024

London Marathon är ett av världens snabbaste lopp och ca 40 000 löpare tar sig i mål. Loppet har en underbar bansträckning och stämning!

TCS New York City Marathon
03 nov 2024

Om du ska springa ett maratonlopp i ditt liv så ska du göra det här! New York Marathon är ett av världens största och mest mytomspunna lopp.

Chicago Marathon
13 okt 2024

Chicago Marathon är ett av världens största, mest populära maratonlopp. Häng med och spring på nuvarande världsrekordbanan och upplev den fantastiska staden!

Tokyo Marathon
03 mar 2024

Spring Tokyo Marathon - ett av världens mest eftertraktade lopp. Över 35 000 löpare, banan går i centrala Tokyo. En spännande upplevelse som du inte kommer...

Sydney Marathon
15 sep 2024

I september 2024 erbjuder vi ett hotellpaket med startplats till Australiens Sydney Marathon - varmt välkommen!

Löparresor

På våra löparresor är alla välkomna. De flesta är helt vanliga motionärer och många tar med sig familjen. De får också trevligt eftersom våra resor även rymmer upplevels