Om oss

Bokar du en träningsresa med Springtime, gör du det för att du vill resa iväg på en aktiv semester och uppleva något mer än på en vanlig resa. Och det är exakt det du får.

Åker du med på någon av våra träningsresor så är utbudet brett och har ett minst sagt fullspäckat program vilket gör att det finns träning som passar alla. Här ges du möjlighet att prova nya pass och utmana dig själv. Med på våra träningsresor följer alltid en stor stab av Sveriges bästa instruktörer och våra destinationer bjuder på härliga förutsättningar med bra klimat och fin atmosfär.

London royal park 10

Våra löparresor går oftast till någon storstad i världen och här erbjuds du möjligheten att delta i ett lopp, marathon, halvmarathon, 10 km eller annan distans. Våra storstadsresor innehåller alla möjligheter med sightseeing, shopping, musikaler, hockey mm, så även om det bara är du ska springa så kan din vän eller partner följa med, vi tar hand om dem också. Med på våra löparresor finns alltid en eller flera svensktalande reseledare.

Barn vidar i mål pricka tiden

Våra specialresor, äventyrs- och långresor innehåller också många aktiviteter som tex. vandringar, bergsbestigning och även här får du chansen att delta i ett lopp.

Alla är välkomna att resa med oss, våra resor är till för dig som vill vara aktiv, träna, umgås och uppleva något nytt. Resorna passar dig som vill ta hand om din hälsa, möta nya människor  och som vill kunna njuta av livets goda och samtidigt uppleva spännande resmål.

Välkommen till Springtime!

group-7