Om Resan

Honolulu Marathon - Drömresan

Drömresa USA och Hawaii med Honolulu Marathon – Följ med oss till detta paradis!

 

Nu är det dags att boka vinterns drömresa.

Vi besöker San Francisco-Honolulu-Los Angeles.

San Francisco
Vi börjar med att besöka San Francisco som bland annat är känt för de branta kullarna, stilblandningen av viktoriansk och modern arkitektur samt det vackra läget med stora stränder som möter haven runt om staden. Berömda attraktioner är Golden Gate-bron, Alcatraz, kabelspårvagnarna, Transamerica-pyramiden, Coit Tower och Chinatown. Med sitt stora utbud av restauranger, kultur och shopping är San Francisco är helt klart USA´s charmigaste stad!

Citytur med Muir Wodds ingår. 

Honolulu
Oahu är den tredje största ön och den mest befolkade av alla öar. Oahus största stad är Honolulu och här finns den berömda stranden Waikiki. För den shoppingsugne så finns ett av de största shoppingcentren här, Ala Moana. Om du hellre vill uppleva marknadens charm så finns International market place på gångavstånd från hotellet.
Pearl Harbor är värt ett besök där du kan få en aning om hur hårt Hawaii drabbades under andra världskriget. Händelsen 1941 gjorde att USA gick med i kriget i allians med Storbritannien.

Utflykterna på Honolulu bokas som tillägg.

Los Angeles
Los Angeles, också känt som LA, är den största staden i delstaten Kalifornien och grundades av spanjorerna den 4 september 1781. Staden och dess omgivningar är världsledande inom populärkultur som filmindustri, television och musikindustri. LA är känt för sitt behagliga klimat, stora motorvägar, kändistätheten, Hollywood, shopping och de vackra stränderna.
Vi morgonjoggar längs klassiska Venice Beach, vi kändisspanar i Beverly Hills, shoppar i Santa Monica och upplever filmens underbara värd i Hollywood och på Universal Studios.

Citytur med Universal Studio ingår.

Buenos Aires Marathon & Inkaleden i Sydamerika
28 sep 2025

Vi planerar nu ännu en gång inför en härlig resa till Sydamerika. Vi besöker Argentina och Peru.

Nya Zeeland 2026

Vi planerar för en rundresa både på Nordön och Sydön. Dessutom tänkte vi springa First Light Marathon. För att se om det finns intresse för resan ber vi er att...

Kapstaden Marathon
20 okt 2024

Nu åker vi till Kapstaden och springer maraton! Loppet visar upp Kapstaden från sin bästa sida och bara miljön du springer i är en stor del av upplevelsen.

Sydney Marathon
15 sep 2024

I september 2024 erbjuder vi ett hotellpaket med startplats till Australiens Sydney Marathon - varmt välkommen!

Abbott World Marathon Majors

Vi har platserna till alla Abbott World Marathon Majors. Det är en serie av sex av de största och mest kända maratonloppen i världen: Tokyo Marathon, Boston Marathon, Vi

Médoc Marathon
07 sep 2024

Följ med till Médoc Marathon och spring det roligaste loppet som finns. Loppet är en stor fest med otroliga utklädningskreationer, mat, vin, löpning och musik.

Löparresor

På våra löparresor är alla välkomna. De flesta är helt vanliga motionärer och många tar med sig familjen. De får också trevligt eftersom våra resor även rymmer upplevels