Om Resan

Honolulu Marathon - drömresan

Drömresa USA och Hawaii med Honolulu Marathon

2017-års resa är avslutad. Vi kommer göra resan igen i december 2019. Intresseanmälan öppen i rullgardinen till höger. 

2017-års info
Resa: 4-18 december
Loppdag: 10 december
Paketpris från: 42 940 kr
Startplats Marathon: 1900 kr 
Startplats 10 km: 495 kr
Ingår i Marathon Majors: Nej

Drömmer du om upplevelser utöver det vanliga? I så fall är resan till USA och Hawaii något för dig. Resan kommer vara full av oförglömliga upplevelser både för dig som springer loppet och dig som medresenär. Vi är experter på destinationen och kommer ha med 1-2 erfarna svensktalande reseledare samt mötas av lokala guider på plats.Ta chansen och häng med på din livs resa!   

Vintern 2019 kommer vi ännu en gång arrangera drömresan där du får uppleva 2 dagar i Los Angeles, 5 dagar i Honolulu, 4 dagar på Maui och avslutningsvis 2 dagar i San Francisco.

Los Angeles
Los Angeles, också känt som LA, är den största staden i delstaten Kalifornien och grundades av spanjorerna den 4 september 1781. Staden och dess omgivningar är världsledande inom populärkultur som filmindustri, television och musikindustri. LA är känt för sitt behagliga klimat, stora motorvägar, kändistätheten, Hollywood, shopping och de vackra stränderna.
Vi morgonjoggar längs klassiska Venice Beach, vi kändisspanar i Beverly Hills, shoppar i Santa Monica och upplever filmens underbara värd i Hollywood och på Universal Studios.

Honolulu
Oahu är den tredje största ön och den mest befolkade av alla öar. Oahus största stad är Honolulu och här finns den berömda stranden Waikiki. För den shoppingsugne så finns ett av de största shoppingcentren här, Ala Moana. Om du hellre vill uppleva marknadens charm så finns International market place på gångavstånd från hotellet.
Pearl Harbor är värt ett besök där du kan få en aning om hur hårt Hawaii drabbades under andra världskriget. Händelsen 1941 gjorde att USA gick med i kriget i allians med Storbritannien.
Vi kommer bo på 4-stjärniga Outrigger Reef på underbara Waikiki Beach. Det är här vi springer maraton den 10 dec.

Maui
Vi hinner även med natursköna Maui. Ön består av ca 20 mil stränder med svart, röd eller vit sand. Maui är en ö för avkoppling och livsnjutning. De är kända för sitt kök där man kan äta det mesta från havet. Det finns ett rikligt utbud av restauranger, barer och nattklubbar. Golfbanorna här är rankade som några av de bästa i världen om andan skulle falla på. Maui visar sig oftast från sin bästa sida med naturens bländande skönhet, härligt tropiska klimat och höga temperaturer året runt. där vi bland annat får delta i en polynesisk festafton med mat, hulahuladans och tropiska drinkar. Maui är bäst!

San Francisco
Avslutningsvis åker vi till San Francisco som bland annat är känt för de branta kullarna, stilblandningen av viktoriansk och modern arkitektur samt det vackra läget med stora stränder som möter haven runt om staden. Berömda attraktioner är Golden Gate-bron, Alcatraz, kabelspårvagnarna, Transamerica-pyramiden, Coit Tower och Chinatown. Med sitt stora utbud av restauranger, kultur och shopping är San Francisco är helt klart USA´s charmigaste stad!

På samtliga platser bor vi mycket bra hotell samt har med oss svensktalande reseledare.

Notera att ovan är ett preliminärt program och kan komma att ändras.

Paris Marathon
14 apr 2019

Ett av världens största lopp med över 40 000 deltagare. Loppet är ett ”riktigt” stadslopp som passerar många av Paris sevärdheter.

Chicago Marathon
13 okt 2019

Chicago Marathon är ett av världens största, mest populära maratonlopp. Chicago - även kallat "The Windy City" - är ett måste för alla löpintresserade.

Médoc Marathon
07 sep 2019

Följ med till Médoc Marathon och spring det roligaste loppet som finns. Loppet är en stor fest med otroliga utklädningskreationer, mat, vin, löpning och musik.

New York Halvmaraton
17 mar 2019

New York Halvmarathon nu med ny bansträckning med start i Brooklyn upp genom Manhattan och målgång i Central Park! Perfekta loppet för dig att starta våren och...