Seniorresor

Training Camp Senior

Är resor för dig som regelbundet tränar hemma och vill fortsätta hålla dig stark och frisk länge! Passen vi håller dessa veckor är krävande och utmanande men de är framtagna för dig som har kommit upp lite i åren. Självklart läggs även stor vikt på det sociala och på den härliga gemenskapen under veckorna. 8-10 instruktörer och ca 10 pass om dagen.

Aktiv Senior
Aktiv Senior är en träningsresa med ett lugnare tempo. Resan är för dig som gillar att röra på dig, vill komma igång med träningen eller vill motionera mera, träffa nya människor, uppleva gemenskap och se nya platser. Stor vikt läggs vid aktiva upplevelser där träningsmoment & kultur ingår samt härlig gemenskap.  
3-5 instruktörer och ca 3-5 pass om dagen. 

Om Springtime
För att du ska känna dig trygg så kommer här en kortversion om oss och vilka vi är. Springtime har funnits sedan 1986 och de första 15 åren gjorde vi resor med fokus på löpning och lopp som Marathon i olika städer världen över, New York, Honolulu, Sydney, Tokyo, Paris för att nämna några. I början av 2000-talet började vi göra träningsresor till Mallorca och sedan dess har vi gjort 100-tals träningsveckor världen över.