Om Resan

Tokyo Marathon 2020

2020-års förhandsanmälan fullbokad. Väntelista är stängd.*
*Väntelistan för 2020 års lopp är stängd. I nuläget är det osannolikt att vi får fler platser till loppet och troligtvis kommer därför ingen som redan är på väntelistan få en plats. Det är därför meningslöst att ta in fler personer på väntelistan.

De personer som inte fick plats med oss 2019 och de som är på väntelistan för 2020 kommer prioriteras inför 2021 (och framåt). Vi kommer därför inte att öppna någon förhandsanmälan för 2021 och framåt innan vi gått igenom dessa listor.

Information till er som finns på väntelistorna inför 2020 kommer att skickas ut senast per den 31 augusti.


Tokyo Marathon 2020
Resa: 26 feb- 2 mars
Loppdag: 3 mars
Paketpris från:  SEK
Startplats: Inkluderat i ovan 
Ingår i Marathon Majors: Ja

 

Ta chansen och följ med på en spännande resa till en av världens mest mytomspunna städer, Japans huvudstad Tokyo. Staden är en av världens största med cirka 12 miljoner invånare. Här upplever du ett myller av människor, trafik, puls och intryck, i en blandning av gamla traditioner och ny historia.

Tokyo är en dynamisk stad full av energi och kontraster. Här ser man skyskrapor, gallerior, trendiga varuhus och elektronik bland rogivande parker och tempel. Missa till exempel inte templet Meiji Shrine mitt i Yoyogiparken.

I Ginzaområdet finns exklusiva butiker, stora varuhus, trendiga restauranger och konstgallerior. Beger du dit till Akihabaraområdet hittar du elektronik i alla dess former. Shinjukus tågstation sägs vara en av världens mest trafikerade med cirka 500 000 resenärer dagligen. 

Med under hela resan är en erfaren ledare från Springtime.

Vi säljer inte enbart startplats till Tokyo Marathon 2020.

Instruktörer på plats

  • Anna Ahlqwist

Chicago Marathon
13 okt 2019

Chicago Marathon är ett av världens största, mest populära maratonlopp. Chicago - även kallat "The Windy City" - är ett måste för alla löpintresserade.

Paris Marathon
05 apr 2020

Ett av världens största lopp med över 40 000 deltagare. Loppet är ett ”riktigt” stadslopp som passerar många av Paris sevärdheter.

Boston Marathon
20 apr 2020

Boston Marathon är världens äldsta och mest legendomspunna maratonlopp.

Virgin London Marathon
26 apr 2020

London Marathon är ett av världens snabbaste lopp och ca 40 000 löpare tar sig i mål. Loppet har en underbar bansträckning och stämning!

TCS New York City Marathon
03 nov 2019

Om du ska göra ett maratonlopp i ditt liv så ska du göra det här! New York Marathon är ett av världens största och mest mytomspunna lopp.