Om Resan

Tokyo Marathon 2018

Tokyo Marathon 2018
Resa: 21-26 februari
Loppdag: 25 februari
Paketpris från: 32 720 kr
Startplats: Inkluderat i ovan 
Ingår i Marathon Majors: Ja

Väntelista öppen.

2018-års förhandsanmälan fullbokad.

”Troligen bland det bästa, allt var i toppklass och efterfesten magisk”
”Kanonbra som vanligt!”

Vi har garanterade startplatser till Tokyo Marathon 2018. Vi öppnar därför en förhandsanmälan för er som är intresserade. Det kostar 2000 sek att vara med på listan. Om du inte får plats återbetalar vi hela summan. Om du får plats används dina 2000 kr som en delbetalning på resan. Vi säljer bara hela paket.  
Om du i slutändan inte får möjligheten att köpa ett resepaket återbetalas alltså 2000 sek. Om du inte vill fullfölja bokningen fast du blir erbjuden en plats så återbetalar vi 2000 sek. Vi beräknar att ha mer information i juni.

Ta chansen och följ med på en spännande resa till en av världens mest mytomspunna städer, Japans huvudstad Tokyo. Staden är en av världens största med cirka 12 miljoner invånare. Här upplever du ett myller av människor, trafik, puls och intryck, i en blandning av gamla traditioner och ny historia. Tokyo är en dynamisk stad full av energi och kontraster. Här ser man skyskrapor, gallerior, trendiga varuhus och elektronik bland rogivande parker och tempel. Missa till exempel inte templet Meiji Shrine mitt i Yoyogiparken.

Tokyo stad träd

I Ginzaområdet finns exklusiva butiker, stora varuhus, trendiga restauranger och konstgallerior. Beger du dit till Akihabaraområdet hittar du elektronik i alla dess former. Shinjukus tågstation sägs vara en av världens mest trafikerade med cirka 500 000 resenärer dagligen.

Tokyo stad byggnad 

Med under hela resan är en erfaren ledare från Springtime.

Vi säljer inte enbart startplats till Tokyo Marathon.

Tokyo marathon 3

Chicago Marathon
07 okt 2018

Chicago Marathon är ett av världens största, mest populära maratonlopp. Chicago - även kallat "The Windy City" - är ett måste för alla löpintresserade.

Paris Marathon
08 apr 2018

Ett av världens största lopp med över 40 000 deltagare. Loppet är ett ”riktigt” stadslopp som passerar många av Paris sevärdheter.

Boston Marathon
16 apr 2018

Vi öppnar en intresselista för 2018-års lopp den 8 juni klockan 12.00. Boston Marathon är världens äldsta och mest legendomspunna maratonlopp.

London Marathon
22 apr 2018

London Marathon är ett av världens snabbaste lopp och ca 40 000 löpare tar sig i mål. Loppet har en underbar bansträckning och stämning!

New York City Marathon
04 nov 2018

Om du ska göra ett maratonlopp i ditt liv så ska du göra det här! New York Marathon är ett av världens största och mest mytomspunna lopp.