Om Resan

Tokyo Marathon

TOKYO MARATHON 2024
LOPPDAG:
3 mars
INGÅR I MARATHON MAJORS
JA 

Startplats: Inkluderat i paketet för löpare 

  • Ansökan för 2025-års resa och startplats är öppen. Anmäl ditt intresse här

Följ med och spring ett av världens mest eftertraktade lopp – Tokyo Marathon! Staden är en av världens största med cirka 12 miljoner invånare. Här upplever du ett myller av människor, trafik, puls och intryck, i en blandning av gamla traditioner och ny historia.

Tokyo är en dynamisk stad full av energi och kontraster. Här ser man skyskrapor, gallerior, trendiga varuhus och elektronik bland rogivande parker och tempel. Missa till exempel inte templet Meiji Shrine mitt i Yoyogiparken.

I Ginzaområdet finns exklusiva butiker, stora varuhus, trendiga restauranger och konstgallerior. Beger du dit till Akihabaraområdet hittar du elektronik i alla dess former. Shinjukus tågstation sägs vara en av världens mest trafikerade med cirka 500 000 resenärer dagligen. 

Med under hela resan är erfarna ledare från Springtime.

Tyvärr får vi inte sälja enbart startplats till Tokyo Marathon.

EFTERFRÅGAN TILL Tokyo Marathon ÄR MYCKET HÖGRE ÄN VI KAN TILLGODOSE, DÄRFÖR HAR VI TAGIT FRAM EN ANSÖKAN SOM VI GÅR EFTER. GIVETVIS VILL VI UPPFYLLA ALLAS DRÖM MEN VI BEHÖVER I DAGSLÄGET PRIORITERA VÅRA MEST LOJALA KUNDER SOM REST MYCKET MED OSS GENERELLT OCH GJORT FLERA MAJORS MED SPRINGTIME I SYNNERHET.

Abbott World Marathon Majors

Vi har platserna till alla Abbott World Marathon Majors. Det är en serie av sex av de största och mest kända maratonloppen i världen: Tokyo Marathon, Boston Marathon, Vi

Sydney Marathon
15 sep 2024

I september 2024 erbjuder vi ett hotellpaket med startplats till Australiens Sydney Marathon - varmt välkommen!

BMW Berlin-Marathon
29 sep 2024

Vill du springa en snabb och trevlig höstmara är Berlin det perfekta resmålet. Banan är flack, temperaturen behaglig och stämningen fantastisk. 2024 firar loppet...

Boston Marathon
15 apr 2024

Boston Marathon är världens äldsta och mest legendomspunna maratonlopp. Ett måste för alla inbitna marathonlöpare!

TCS London Marathon
21 apr 2024

London Marathon är ett av världens snabbaste lopp och ca 40 000 löpare tar sig i mål. Loppet har en underbar bansträckning och stämning!

Chicago Marathon
13 okt 2024

Chicago Marathon är ett av världens största, mest populära maratonlopp. Häng med och spring på nuvarande världsrekordbanan och upplev den fantastiska staden!

TCS New York City Marathon
03 nov 2024

Om du ska springa ett maratonlopp i ditt liv så ska du göra det här! New York Marathon är ett av världens största och mest mytomspunna lopp.