Om Resan

Tokyo Marathon 2018

 

Tokyo Marathon 2018
Resa: 21-26 februari
Loppdag: 25 februari
Paketpris från: 32 720 kr
Startplats: Inkluderat i ovan 
Ingår i Marathon Majors: Ja

2018-års förhandsanmälan fullbokad. Väntelista öppen i rullgardinen till höger.

2019-års förhandsanmälan fullbokad. Väntelista finns.

”Troligen bland det bästa, allt var i toppklass och efterfesten magisk”
”Kanonbra som vanligt!”

Ta chansen och följ med på en spännande resa till en av världens mest mytomspunna städer, Japans huvudstad Tokyo. Staden är en av världens största med cirka 12 miljoner invånare. Här upplever du ett myller av människor, trafik, puls och intryck, i en blandning av gamla traditioner och ny historia. Tokyo är en dynamisk stad full av energi och kontraster. Här ser man skyskrapor, gallerior, trendiga varuhus och elektronik bland rogivande parker och tempel. Missa till exempel inte templet Meiji Shrine mitt i Yoyogiparken.

I Ginzaområdet finns exklusiva butiker, stora varuhus, trendiga restauranger och konstgallerior. Beger du dit till Akihabaraområdet hittar du elektronik i alla dess former. Shinjukus tågstation sägs vara en av världens mest trafikerade med cirka 500 000 resenärer dagligen. 

Med under hela resan är en erfaren ledare från Springtime.

Vi säljer inte enbart startplats till Tokyo Marathon.

Instruktörer på plats

  • Tokyo Marathon 2018

Chicago Marathon
07 okt 2018

Chicago Marathon är ett av världens största, mest populära maratonlopp. Chicago - även kallat "The Windy City" - är ett måste för alla löpintresserade.

Paris Marathon
08 apr 2018

Ett av världens största lopp med över 40 000 deltagare. Loppet är ett ”riktigt” stadslopp som passerar många av Paris sevärdheter.

Boston Marathon
16 apr 2018

Boston Marathon är världens äldsta och mest legendomspunna maratonlopp.

London Marathon
22 apr 2018

London Marathon är ett av världens snabbaste lopp och ca 40 000 löpare tar sig i mål. Loppet har en underbar bansträckning och stämning!

New York City Marathon
04 nov 2018

Om du ska göra ett maratonlopp i ditt liv så ska du göra det här! New York Marathon är ett av världens största och mest mytomspunna lopp.