Om Resan

Tokyo Marathon 2022

TOKYO MARATHON 2022
LOPPDAG:
06 mars
INGÅR I MARATHON MAJORS
JA 

Startplats: Inkluderat i ovan 

Staden är en av världens största med cirka 12 miljoner invånare. Här upplever du ett myller av människor, trafik, puls och intryck, i en blandning av gamla traditioner och ny historia.

Tokyo är en dynamisk stad full av energi och kontraster. Här ser man skyskrapor, gallerior, trendiga varuhus och elektronik bland rogivande parker och tempel. Missa till exempel inte templet Meiji Shrine mitt i Yoyogiparken.

I Ginzaområdet finns exklusiva butiker, stora varuhus, trendiga restauranger och konstgallerior. Beger du dit till Akihabaraområdet hittar du elektronik i alla dess former. Shinjukus tågstation sägs vara en av världens mest trafikerade med cirka 500 000 resenärer dagligen. 

Med under hela resan är en erfaren ledare från Springtime.

Vi säljer inte enbart startplats till Tokyo Marathon 

Instruktörer på plats

  • Anna Ahlqwist

Chicago Marathon
10 okt 2021

Chicago Marathon är ett av världens största, mest populära maratonlopp. Chicago - även kallat "The Windy City" - är ett måste för alla löpintresserade.

Paris Marathon
03 apr 2022

Ett av världens största lopp med över 40 000 deltagare. Loppet är ett ”riktigt” stadslopp som passerar många av Paris sevärdheter.

Boston Marathon
18 apr 2022

Boston Marathon är världens äldsta och mest legendomspunna maratonlopp.

Virgin London Marathon
03 okt 2021

London Marathon är ett av världens snabbaste lopp och ca 40 000 löpare tar sig i mål. Loppet har en underbar bansträckning och stämning!

TCS New York City Marathon
07 nov 2021

Bokning 2021 / Förhandsanmälan 2022 är öppen. Om du ska springa ett maratonlopp i ditt liv så ska du göra det här! New York Marathon är ett av världens...