Om Resan

Camp Järvsö

Välkommen till Camp Järvsö! 
det naturliga resmålet för träning och hälsa! 

I mars öppnar vi bokningen och i juni öppnar vi portarna till vår nya satsning Camp Järvsö. Res bort, träna och njut av landskapet i Järvsö! Med tåget kommer du rakt in i byn, 3 timmar från Stockholms central, för att uppleva en annan del av världen, där du tar hand om dig själv och mår bra tillsammans med andra. Camp Järvsö är platsen för dig som vill få en naturnära och aktiv upplevelse i en genuin och sagolikt vacker miljö.

Camp Järvsö ligger naturskönt beläget i Nordsjö, en sagolikt vacker miljö som är en del av Järvsö socken och Ljusdals kommun. Med utsikt över Kalvsjön erbjuds besökaren en naturnära, aktiv och återhämtande upplevelse där det lokala och hållbara är i fokus. 

Alla som gillar en aktiv, hälsosam livsstil kommer att trivas på Camp Järvsö. Det kan vara familjen där alla familjens medlemmar kan hitta sina upplevelser av tränings – och aktivitetsformer, elitidrottaren som behöver en avkopplande miljö med bra träningsförutsättningar eller kompisgänget och paret som vill ha en aktiv och naturnära semester.

På Camp Järvsö är du välkommen att stanna så många dagar du vill och delta på det dagliga programmet, njuta av frisk luft och närheten till naturen. Utöver det dagliga programmet finns det även fria aktiviteter som tex klättervägg, gym, fotbollsplan, lekplats mm samt bokningsbara aktiviteter som tex kanoter, padel, fiske, kurser mm. Vi tror inte att du kommer att känna dig sysslolös men när du kommer och bor hos oss på Camp Järvsö ska du kunna landa och bli återhämtad både inne och ute!

Ta husbilen eller boka ett av våra rum eller lägenheter under vistelsen. Vill du komma naturen ännu närmare, varför inte prova på att bo i våra glampingtält? 

Läs mer om Camp Järvsö här

Här nedan finner du våra samarbeten med Camp Järvsö