Om Resan

Sydney Marathon

I september 2024 erbjuder vi ett hotellpaket med startplats till Australiens Sydney Marathon!

Hotellpaketet erbjuds i samarbete med TOURS och du blir väl omhändertagen av en duktig engelsktalande reseledare från en av dess professionella researrangörer. TOURS är ett nätverk av internationella researrangörer med löpning som specialitet.  Springtime har varit verksam medlem i många år och känner många av medlemmarna personligen. Vi vet därför att ni kommer bli mycket väl omhändertagna med en härlig internationell touch där löpningen för oss samman!

Loppet är arvet från de olympiska spelen 2000 och erbjuder en av de mest spektakulära maratonbanorna i världen med den unika möjligheten att korsa Harbour Bridge utan trafik.

Sydney är känd för operahuset, den berömda hamnen, Harbour Bridge, Bondi Beach och mycket mer. Staden är färgstarkt, kosmopolitiskt, mångkulturellt och sportentusiastiskt.

world marathon major- candidate race

Allt pekar på (men ej officiellt) att Sydney blir en 7:e World Marathon Major till 2025. Då kommer Springtime att arrangera en längre resa med flyg och förutom Sydney besöka en hel del andra platser under ca 2 veckor.