Om Resan

Virgin London Marathon

2020-års förhandsanmälan fullbokad. Väntelista är stängd.*
*Väntelistan för 2020 års lopp är stängd. I nuläget är det osannolikt att vi får fler platser till loppet och troligtvis kommer därför ingen som redan är på väntelistan få en plats. Det är därför meningslöst att ta in fler personer på väntelistan.

De personer som inte fick plats med oss 2019 och de som är på väntelistan för 2020 kommer prioriteras inför 2021 (och framåt). Vi kommer därför inte att öppna någon förhandsanmälan för 2021 och framåt innan vi gått igenom dessa listor.


Virgin London Marathon 2020
Loppdag: 26 APRIL
Paketpris från: 10 750 kr
Startplats: ingår i paketpriset ovan
Ingår i Marathon Majors: Ja 

 

Virgin London Marathon är ett av världens snabbaste lopp och ca 40 000 löpare tar sig i mål. Loppet har en underbar bansträckning från Blackheat, ute vid Greenwich, via Cutty Shark, över Tower Bridge, runt Docklands och tillbaka förbi Towern till målgången framför Buckingham Palace.

Stor folkfest. Hela loppet förhöjs av Londonborna som ser detta som en stor folkfest. Längst hela vägen är publiken stor och stöttande. Följ med till den brittiska huvudstaden och spring ett otroligt roligt och välarrangerat lopp i fantastisk miljö!

London är verkligen en metropol och här finns i princip hur mycket som helst att se, göra och uppleva. Hur många gånger du än har varit här finns det alltid något nytt att upptäcka. Här finns teatrar, trendiga varuhus, stora härliga parker, muséer, nerviga fotbollsmatcher, marknader och restauranger från världens alla hörn. Picadilly Circus, Big Ben, London Eye, British Museum, det berömda varuhuset Harrods och Camden Market är platser du inte får missa.

Vi har alltid med oss tre erfarna ledare från Springtime under hela resan.

Instruktörer på plats

  • Annie Fasth

    Instruktör

  • Mikael Näslund

    Instruktör

  • Geir Jarle Bjørneng

TCS New York City Marathon
07 nov 2021

Garanterade platser till 2021! Väntelista 2020. Om du ska springa ett maratonlopp i ditt liv så ska du göra det här! New York Marathon är ett av världens största...

New York Tjejmil Mamma- & dotterresa!
13 jun 2020

Följ med till New York och spring New York Tjejmil! Upplev dagar med härlig träning och känn storstadspulsen med shopping, museer, teatrar, restauranger och...

Médoc Marathon
12 sep 2020

Följ med till Médoc Marathon och spring det roligaste loppet som finns. Loppet är en stor fest med otroliga utklädningskreationer, mat, vin, löpning och musik.