Om Resan

Virgin London Marathon

NYTT DATUM FÖR LOPPET ÄR 3 OKTOBER 2021


Virgin London Marathon 2021
Loppdag: 3 oktober
Paketpris från: 10 750 kr
Startplats: ingår i paketpriset ovan
Ingår i Marathon Majors: Ja 

 

Virgin London Marathon är ett av världens snabbaste lopp och ca 40 000 löpare tar sig i mål. Loppet har en underbar bansträckning från Blackheat, ute vid Greenwich, via Cutty Shark, över Tower Bridge, runt Docklands och tillbaka förbi Towern till målgången framför Buckingham Palace.

Stor folkfest. Hela loppet förhöjs av Londonborna som ser detta som en stor folkfest. Längst hela vägen är publiken stor och stöttande. Följ med till den brittiska huvudstaden och spring ett otroligt roligt och välarrangerat lopp i fantastisk miljö!

London är verkligen en metropol och här finns i princip hur mycket som helst att se, göra och uppleva. Hur många gånger du än har varit här finns det alltid något nytt att upptäcka. Här finns teatrar, trendiga varuhus, stora härliga parker, muséer, nerviga fotbollsmatcher, marknader och restauranger från världens alla hörn. Picadilly Circus, Big Ben, London Eye, British Museum, det berömda varuhuset Harrods och Camden Market är platser du inte får missa.

Vi har alltid med oss tre erfarna ledare från Springtime under hela resan.

Instruktörer på plats

  • Annie Fasth

    Instruktör

  • Mikael Näslund

    Instruktör

  • Geir Jarle Bjørneng

TCS New York City Marathon
07 nov 2021

Väntelista 2021 / Förhandsanmälan 2022 är öppen. Om du ska springa ett maratonlopp i ditt liv så ska du göra det här! New York Marathon är ett av världens...

New York Tjejmil
11 jun 2022

Följ med till New York och spring New York Tjejmil! Upplev dagar med härlig träning och känn storstadspulsen med shopping, museer, teatrar, restauranger och...

Médoc Marathon
11 sep 2021

Följ med till Médoc Marathon och spring det roligaste loppet som finns. Loppet är en stor fest med otroliga utklädningskreationer, mat, vin, löpning och musik.