Om Resan

London Marathon

London Marathon

Förhandsanmälan och väntelista till 2018 är fullbokad.

Förhandsanmälan till 2019 års resa öppnar 15 nov 2017 kl. 10.00 

London Marathon 
Resa: 20-23 april
Loppdag: 22 april
Paketpris från: 8750 kr
Startplats: ingår i paketpriset ovan
Ingår i Marathon Majors: Ja 

London Marathon är ett av världens snabbaste lopp och ca 40 000 löpare tar sig i mål. Loppet har en underbar bansträckning från Blackheat, ute vid Greenwich, via Cutty Shark, över Tower Bridge, runt Docklands och tillbaka förbi Towern till målgången framför Buckingham Palace.

London Marathon

Stor folkfest. Hela loppet förhöjs av Londonborna som ser detta som en stor folkfest. Längst hela vägen är publiken stor och stöttande. Följ med till den brittiska huvudstaden och spring ett otroligt roligt och välarrangerat lopp i fantastisk miljö!

London är verkligen en metropol och här finns i princip hur mycket som helst att se, göra och uppleva. Hur många gånger du än har varit här finns det alltid något nytt att upptäcka. Här finns teatrar, trendiga varuhus, stora härliga parker, muséer, nerviga fotbollsmatcher, marknader och restauranger från världens alla hörn. Picadilly Circus, Big Ben, London Eye, British Museum, det berömda varuhuset Harrods och Camden Market är platser du inte får missa.

Vi har alltid med oss tre erfarna ledare från Springtime under hela resan.

Instruktörer på plats

  • Mikael Näslund

    Instruktör

  • Annie Fasth

    Instruktör

Berlin Marathon
16 sep 2018

Vill ni springa en snabb och trevlig höstmara är Berlin det perfekta resmålet. Banan är flack, temperaturen behaglig och stämningen fantastisk.

Brooklyn Half Marathon
19 maj 2018

Häng med till New York och Brooklyn spring den USA:s största och mest populära halvmara med över 27 000 löpare.

Swiss Alpine Marathon
30 jul 2016

Följ med på en härlig Training Camp till vackra Davos. Kombinera med Swiss Alpine. Vi erbjuder dessutom yoga, dans, fys och föreläsningar.

New York City Marathon
04 nov 2018

Om du ska göra ett maratonlopp i ditt liv så ska du göra det här! New York Marathon är ett av världens största och mest mytomspunna lopp.

New York Tjejmil
09 jun 2018

Följ med till New York och spring New York Tjejmil! Upplev dagar med härlig träning och känn storstadspulsen med shopping, museer, teatrar, restauranger och...

Médoc Marathon
08 sep 2018

Följ med till Médoc Marathon och spring det roligaste loppet som finns. Loppet är en stor fest med otroliga utklädningskreationer, mat, vin, löpning och musik.