FAQ

Våra värderingar:
Internt såväl externt ska vår ledning, medarbetare och ledare arbeta efter att förmedla följande värderingar.

– Trygghet
– Omtanke
– Glädje
– Aktivitet

Förutom den självklara målsättningen att alla som reser med oss ska uppleva en rolig och stimulerande resa så är det viktigt att Du som kund känner dig trygg med oss både före, under och efter resan.

Leverantörer
Vi är noggranna i vårt val av leverantörer. Vår enskilt största leverantör är SAS och med dem liksom de flesta andra vi arbetar med har vi sedan många, många år ett väl etablerat samarbete. Vi kontrollerar alltid våra leverantörer noga innan vi inleder ett samarbete

Samarbetspartners
Vi har ett stort antal samarbetspartners, även de noggrant utvalda: För att nämna några arbetar vi med Runner´s Store, Garmin, Craft, , Lululemon, Stockholm Marathon, Friskis & Svettis, Topphälsa, , Viktväktarna, Runner´s World med flera.

Resegaranti
Vi ställer erforderliga garantier till Kammarkollegiet enligt Resegarantilagen.
Då vi har hög och lågsäsong varierar garantisumman enligt nedan.
Springtime Resor AB (org 556924-2673) 11-32,5 miljoner under 2018.
För mer info se www.kammarkollegiet.se

Konsumentverket
Som konsument, oavsett produkt, vill man vara säker på att man får det man betalt för. Konsumentverket har en bra sida över företag som inte håller det man utlovat. För att undvika att man handlar av oseriösa företag är ett sätt att först kontrollera via Konsumentsverkets ”svarta lista” att företaget i fråga inte fått anmälningar och klagomål på sig.
För mer info över svartlistade flygbolag: http://ec.europa.eu/transport/air-ban/

Vi är också medlemmar i:

SRF – Svenska Resebyråföreningen
För mer info:www.srf-org.se

Travel support
En fristående fackkedja av resebolag: Som består av fristående resebolag, positionerade från Trelleborg i söder till Haparanda i norr. Syftet med Travel Support samarbetet är att få fram bättre volymavtal på t.ex. flygstolar som i slutändan ska gynna våra kunder och resenärer. För mer info:www.travelsupport.se

T.O.U.R.S
Den internationella intresseorganisationen för löpare och sportsmän: Tour Operators United for Runners and Sportsmen.

IATA
Den internationella flygreseorganisationen IATA.

Nöjda resenärer:
Nöjda resenärer är vårt huvudmål och glädjande är det väldigt stora antalet kunder som reser med oss återkommande. Vi kan försäkra dig om att med oss reser Du tryggt och med ett företag med lång erfarenhet, gedigen kunskap samt med en personal med en äkta passion för det vi håller på med.