Seniorresor

Training Camp Senior

Är resor för dig som regelbundet tränar hemma och vill fortsätta hålla dig stark och frisk länge! Passen vi håller dessa veckor är krävande och utmanande men de är framtagna för dig som har kommit upp lite i åren. Självklart läggs även stor vikt på det sociala och på den härliga gemenskapen under veckorna. 8-10 instruktörer och ca 10 pass om dagen.

Aktiv Senior
Aktiv Senior är en träningsresa med ett lugnare tempo. Resan är för dig som gillar att röra på dig, vill komma igång med träningen eller vill motionera mera, träffa nya människor, uppleva gemenskap och se nya platser. Stor vikt läggs vid aktiva upplevelser där träningsmoment & kultur ingår samt härlig gemenskap.  
3-5 instruktörer och ca 3-5 pass om dagen. 

Om Springtime
För att du ska känna dig trygg så kommer här en kortversion om oss och vilka vi är. Springtime har funnits sedan 1986 och de första 15 åren gjorde vi resor med fokus på löpning och lopp som Marathon i olika städer världen över, New York, Honolulu, Sydney, Tokyo, Paris för att nämna några. I början av 2000-talet började vi göra träningsresor till Mallorca och sedan dess har vi gjort 100-tals träningsveckor världen över. 

 

Camp Teneriffa 1-8 februari 2020: Friskis&Svettis SOFT

Följ med på Friskis&Svettis SOFT på Teneriffa. Detta är en träningsresa med ett lugnare tempo där hälsa och välmående står i fokus.

Aktiv Senior – Ladda för livet! 21-28 mars 2020

Häng med Cassandra och Sara, hälsopedagoger med inriktning mot seniorers hälsa och välbefinnande, till Camp Mallorca. En resa för dig som är 55+ och vill ladda...

Camp Mallorca – För alla sinnen! Aktiv Senior

Aktiv Senior är en aktiv semesterresa för dig som vill uppleva världen genom att se nya platser, ha roligt och hålla dig stark länge. Det är en träningsresa med...

Training Camp Senior i Portugal

Training Camp Senior är för dig som vill hålla dig stark och vältränad länge! Veckorna bjuder på ett smörgåsbord av olika aktiviteter som stavgång, core,...

Träningskryss Senior Åland 12-13 maj

Häng med på vår träningskryssning för seniorer till Åland! Vi erbjuder dig den perfekta 2-dagars resan med en övernattning på Åland.

Aktiv Senior Portugal – Long Stay

Det här är resan för dig som vill fly kylan, snön och slasket och byta ut vintermörkret mot ett betydligt behagligare klimat och fler soltimmar.

Aktiv Senior Mallorca – Icakuriren & Hemmets Journal 24-31 oktober 2020

Intresseanmälan 2020 är öppen! Veckans partner Icakuriren & Hemmets Journal med Sofia Åhman! Häng med på en vecka fylld med varierande träning och härlig...