Events

Vi har lång erfarenhet av att arrangera träningsevents både i Sverige och utomlands. Vi bjuder på en härlig variation av events med fokus på både yoga, löpning och cykling.

Springtime Friends Löpargrupp

Du kan fortfarande anmäla dig till höstens tillfällen! Onsdagen den 9 september startar vi upp vår löpargrupp tillsammans med Runner's World! Under 10 onsdagar i...

Träning och lyx i Båstad (FULLBOKAD)

Äntligen är det vår tur att uppleva lyxiga Båstad och Riviera Strand hotell! Helgen är fullproppad av träning och god mat och alla kan vara med.

Camp Höstglöd Åre

Vi presenterar en kul nyhet när vi i år kickar igång höstens "The Camp" - turné med en hel helg i Åre. Välkommen till en helg där vi vill inspirera till...

The Camp – Hösten/Vintern 20/21

The Camp by Springtime - i höst gör vi nedslag i Sverige där vi tillsammans med dig och några av våra härliga ledare vill skapa en energifylld dag som ger en...

Summer Camp

Springtime Summer Camp är för alla – på riktigt. Vi tränar i skogen, på stranden, inne, ute, i vattnet och på land. Följ med till Sälen sommaren 2021!

Yoga-Boost i Mariefred 14 november 2020

En favorit i repris i höst. Välkommen till en dag i Mariefred som kommer att vara fylld med olika yogapass, föreläsningar och fantastisk mat.

Springtime Skicamp

Springtime Skicamp i Östersund är en längdskidåkningshelg du inte vill missa. Det är ett skicamp med fokus på att ta din längdskidåkning till nästa nivå.