Seniorresor

 

Training Camp Senior

Är en aktiv resa för dig som vill hålla dig stark och frisk länge! Resorna är speciellt framtagna och anpassade för dig som fortfarande älskar och tycker det är roligt att motionera. Passen vi håller dessa veckor är krävande och utmanande men de är framtagna för dig som har kommit upp lite i åren. En senior för oss på Springtime är en aktiv och pigg person som gillar att hålla igång, träffa nya människor och resa, du kan vara allt från -60 år till +105 år, det spelar ingen roll! Resornas fokus är självklart träning, men vi lägger även stor vikt på det sociala, det är alltså inga problem att resa ensam, alla ska känna sig välkomna och som en del av gänget. På våra senior resor erbjuder vi dessutom ett större utflyktsprogram och många gemensamma aktiviteter och middagar..

Om Springtime

För att du ska känna dig trygg så kommer här en kortversion om oss och vilka vi är. Springtime har funnits sedan 1986 och de första 15 åren gjorde vi resor med fokus på löpning och lopp som Marathon i olika städer världen över, New York, Honolulu, Sydney, Tokyo, Paris för att nämna några. I början av 2000-talet började vi göra träningsresor till Mallorca och vårt första Training Camp såg sitt ljus. Sedan dess har vi vuxit, både till resenärsantal och till destinationer. 2016 beräknar vi att erbjuda ett 20-tal löparresor runt om i världen, ca 30 veckor med Training Camp fördelade på 3 destinationer och 16 härliga livsstilsveckor på Kreta och Mallorca. I tillägg till ovan finns vi ute på många mässor och evenemang runt om i norden och rent fysiskt sitter vi i trevliga lokaler på Alvikstorg i Bromma.

 

Training Camp Senior i Portugal

Training Camp Senior Portugal är för dig som vill hålla dig stark och vältränad länge! Veckorna bjuder på ett smörgåsbord av olika aktiviteter som stavgång,...