Om Resan

Shanghai Marathon & Peking

RESEDATUM: 14-21 NOV 2019
LOPPDAG:
 17 NOV 2019

Shanghai räknas som en av Kinas främsta superstäder. Med en befolkning på drygt 25 miljoner är detta en metropol fylld med både nöjen, sevärdheter och skyskrapor. 

Resan är nu endast på förfrågan. Mejla thomas.bjornermark@springtime.se

Shanghai Marathon har arrangerats sedan 2000 och hålls under senhösten. Loppet startar vid den kända gatan The Bund och avslutas vid Shanghai stadion. Banan är förhållandevis flack och du får möjlighet att uppleva stora delar av centrala Shanghai. Drygt 30 000 löpare står årligen vid startlinjen. Du kan även välja att springa 10 km-loppet istället.

Efter maratonloppet i Shanghai tar vi snabbtåget till Peking och avlutar med några härliga sightseeing-dagar i Kinas huvudstad med möjlighet att uppleva bl a kinesiska muren och den Förbjudna staden!

Honolulu Marathon – drömresan
01 dec 2019

Drömmer du om upplevelser utöver det vanliga? Vintern 2019 kommer vi ännu en gång arrangera drömresan till USA och Hawaii.

United Airlines NYC Halvmaraton
15 mar 2020

New York Halvmarathon nu med ny bansträckning med start i Brooklyn upp genom Manhattan och målgång i Central Park! Perfekta loppet för dig att starta våren med.

TCS New York City Marathon
01 nov 2020

Garanterade platser till 2021! Väntelista 2020. Om du ska springa ett maratonlopp i ditt liv så ska du göra det här! New York Marathon är ett av världens största...

Chicago Marathon
11 okt 2020

Chicago Marathon är ett av världens största, mest populära maratonlopp. Chicago - även kallat "The Windy City" - är ett måste för alla löpintresserade.