Om Resan

New York Halvmaraton

Action 7th Avenue The 2015 United Airlines NYC Half Marathon in New York, NY, on 3/15/2015. Credit: Porter BinksFull action på 7th Avenue Foto: Porter Binks

New York Halvmaraton 
Resa:
15-19 mars
Loppdag:
18 mars
Paketpris från: 
13 900 kr
Startplats: 
2300 kr  

På söndagen springer vi New York Half Marathon med start i Central Park och målgång längs Wall Street. Hela loppet går på Manhattan så du får verkligen chans att se staden!
19387 deltagare sprang i mål 2017.
9510 män och 9877 kvinnor.

Vi har med en erfaren ledare från Springtime under hela resan och möts även av lokala guider på plats.

Hur många gånger du än besöker världens huvudstad finns det nya saker att upptäcka och uppleva – nya restauranger, nya barer, nya butiker, nya klubbar och nya varuhus. New York är en stad i ständig förändring.

Bästa sättet att lära känna Manhattan är till fots. Missa inte att ta en lång promenad i oasen för alla New Yorkers, den stora och lummiga Central Park, eller att spatsera på Midtowns avenyer och upptäcka alla exklusiva butiker. Ta sen en tur upp i Empire State Building, det är precis lika häftigt på dagen som på kvällen då alla skyskrapor är upplysta.

Känn också på stämningen i bohemiska Village och exotiska Chinatown – allt ger ett överväldigande intryck. Det sägs att det bor kineser i Chinatown som aldrig lär sig engelska och lever hela sitt liv där utan att lämna stadsdelen. 

Med sina åtta miljoner invånare representeras hela världens smaker, dofter, kulturer och musikstilar i New York. Ordet lagom finns inte i staden som aldrig sover.

NYC Half 2015  Times Sq  Runners, Kids, spectators, signage.

Loppet går via berömda Times Square.

Swiss Alpine Marathon
30 jul 2016

Följ med på en härlig Training Camp till vackra Davos. Kombinera med Swiss Alpine. Vi erbjuder dessutom yoga, dans, fys och föreläsningar.

Paris Marathon
08 apr 2018

Ett av världens största lopp med över 40 000 deltagare. Loppet är ett ”riktigt” stadslopp som passerar många av Paris sevärdheter.

Chicago Marathon
08 okt 2017

Chicago Marathon är ett av världens största, mest populära maratonlopp. Chicago - även kallat "The Windy City" - är ett måste för alla löpintresserade.

London Marathon
22 apr 2018

London Marathon är ett av världens snabbaste lopp och ca 40 000 löpare tar sig i mål. Loppet har en underbar bansträckning och stämning!

New York City Marathon
05 nov 2017

Om du ska göra ett maratonlopp i ditt liv så ska du göra det här! New York Marathon är ett av världens största och mest mytomspunna lopp.