Om Resan

Brooklyn Half Marathon

Brooklyn efter mål

Spring Brooklyn Half Marathon 20 maj 2017
Häng med till New York och populära Brooklyn och spring USA:s största och mest populära halvmara med över 27 000 löpare 2016. Brooklyn levererar stort i en perfekt försommartid. Strosa på gatorna, picknicka i längst vattnet, ta en öl på en rooftopbar och shoppa det du bara kan hitta där och ingen annanstans i världen.
Ta några dagars break och fyll på resminnena! 

Film från Brooklyn

Vi har garanterade startplatser till loppet som sålde slut på 52 minuter i år. Resan kommer innehålla träning och löpning men vi kommer också fokusera på god lokal mat, dryck och att lära känna stadsdelen Brooklyn på närmare håll. Vi har duktiga lokala svensktalande guider som kommer finnas med oss under resan, den ena är Douglas Ljungkvist och den andra är Sofia Hedström. Båda är lokala Brooklynbor sedan länge och Sofia är även löpare.  

Brooklyn ligger på västra Long Island och sydost om Manhattan, som ligger på andra sidan East River.

Med sina 2,6 miljoner invånare är Brooklyn New Yorks mest populära stadsdel. Här representeras hela världens smaker, dofter, kulturer och musikstilar vilket speglar sig i utbudet är butiker, barer och restauranger. Ordet lagom finns inte i staden som aldrig sover.

Läs artikel om Petters upplevelse av Brooklyn Half 2013 i Runner’s World.

Kate Glicksberg/Brooklyn Flea; Smorgasburg; LP   Original Filename: smorgasburg_1DN_0021.jpeg.jpg

 

New York Halvmaraton
19 mar 2017

Vi arrangerar en weekendresa till pulserande, intensiva och fascinerande Manhattan i New York. Preliminärt 18 mars 2018.

Berlin Marathon
24 sep 2017

Följ med och upplev storstaden Berlin i september. Ett av världens största marathonlopp ! Berlin har en erkänt snabb bansträckning och många slår sina personliga...

Paris Marathon
09 apr 2017

Följ med oss till härliga Paris och spring ett tidigt vårmaraton. Ett av världens största lopp med över 40000 deltagare. Loppet är ett ”riktigt” stadslopp...

Swiss Alpine Marathon
30 jul 2016

Följ med på en härlig Training Camp till vackra Davos. Kombinera med Swiss Alpine. Vi erbjuder dessutom yoga, dans, fys och föreläsningar.

Medoc Marathon
09 sep 2017

Följ med till Médoc Marathon och spring det roligaste loppet som finns. Detta maraton är som en stor fest med otroliga utklädningskreationer, vin, löpning, musik...