Om Resan

RBC Brooklyn Half Marathon

Brooklyn Half 2025

Resa: 15-19 maj
Loppdag: 
17 maj


Häng med till New York och populära Brooklyn och spring USA:s största och mest populära halvmara med över 26 000 löpare 2018.

Brooklyn levererar stort i en perfekt försommartid. Strosa på gatorna, picknicka i längst vattnet, ta en öl på en rooftopbar och shoppa det du bara kan hitta där och ingen annanstans i världen.
Ta några dagars break och fyll på resminnena! 

 

Vi har garanterade startplatser till loppet som alltid säljer slut snabbt. Resan kommer innehålla förstås löpning men vi kommer också fokusera på god lokal mat, dryck och att lära känna stadsdelen Brooklyn på närmare håll. Vi har duktiga lokala svensktalande guider som kommer finnas med oss under resan. Springtime har arrangerat resor till New York sedan 1986 och har goda kontakter på plats. Med under hela resan finns även en reseledare från Springtime. 

Läs artikel om Petters upplevelse av Brooklyn Half 2013 i Runner’s World.

 

 

BMW Berlin-Marathon
29 sep 2024

Vill du springa en snabb och trevlig höstmara är Berlin det perfekta resmålet. Banan är flack, temperaturen behaglig och stämningen fantastisk. 2024 firar loppet...

Paris Marathon
13 apr 2025

Ett av världens största lopp med över 50 000 deltagare. Loppet är ett ”riktigt” stadslopp som passerar många av Paris sevärdheter.

Médoc Marathon
07 sep 2024

Följ med till Médoc Marathon och spring det roligaste loppet som finns. Loppet är en stor fest med otroliga utklädningskreationer, mat, vin, löpning och musik.