Om Resan

Popular Brooklyn Half Marathon

Brooklyn Half 2019

Resa: 16-20 maj
Loppdag: 
18 maj
Paketpris från: 
16 980 kr 
Startplats:
1600 kr 


Häng med till New York och populära Brooklyn och spring USA:s största och mest populära halvmara med över 27 000 löpare 2018.

Brooklyn levererar stort i en perfekt försommartid. Strosa på gatorna, picknicka i längst vattnet, ta en öl på en rooftopbar och shoppa det du bara kan hitta där och ingen annanstans i världen.
Ta några dagars break och fyll på resminnena! 

Kommentarer från 2017-års resenärer till Brooklyn

”Hela resan med alla upplevelser blev tillsammans en resa att minnas hela livet”

”Otroligt bra att man reser i grupp utan att man känner sig låst. Mycket roligt och bra på alla sätt och vis”

”Helnöjd!”

Vi har garanterade startplatser till loppet som sålde slut på 52 minuter i år. Resan kommer innehålla träning och löpning men vi kommer också fokusera på god lokal mat, dryck och att lära känna stadsdelen Brooklyn på närmare håll. Vi har duktiga lokala svensktalande guider som kommer finnas med oss under resan. Springtime har arrangerat resor till New York sedan 1986 och har goda kontakter på plats. Med under hela resan finns även en reseledare från Springtime. 

Läs artikel om Petters upplevelse av Brooklyn Half 2013 i Runner’s World.

 

 

United Airlines NYC Halvmaraton
15 mar 2020

New York Halvmarathon nu med ny bansträckning med start i Brooklyn upp genom Manhattan och målgång i Central Park! Perfekta loppet för dig att starta våren och...

Berlin Marathon
29 sep 2019

Vill ni springa en snabb och trevlig höstmara är Berlin det perfekta resmålet. Banan är flack, temperaturen behaglig och stämningen fantastisk.

Paris Marathon
05 apr 2020

Ett av världens största lopp med över 40 000 deltagare. Loppet är ett ”riktigt” stadslopp som passerar många av Paris sevärdheter.

Médoc Marathon
07 sep 2019

Följ med till Médoc Marathon och spring det roligaste loppet som finns. Loppet är en stor fest med otroliga utklädningskreationer, mat, vin, löpning och musik.