Om Resan

New York Tjejmil

NEW YORK TJEJMIL 2023
INTRESSEANMÄLAN FÖR 2023 ÄR ÖPPEN!

New York är drömmarnas stad och här har du aldrig tråkigt. Ta del av shopping i överflöd, träning i Central Park och överraskningspass på coolt gym i New York, fantastiska restauranger, roof-top-barer och caféer.

Vi kommer vara ett glatt gäng tjejer. Vi springer, morgonjoggar och tränar med våra träningsexperter varje morgon i Central Park. Efter dusch och frukost njuter vi av staden antingen på egen hand eller gemensamt med allt från shopping, cykelsightseeing eller intressanta utflykter. På kvällarna äter vi gemensamma middagar, kanske går på en musikal eller till en roof-top-bar och ser ut över staden. 

Du gör så lite eller så mycket du vill tillsammans med gruppen. En sak är i alla fall säker – vi på Springtime hjälper dig med det mesta. Vi har åkt till New York Tjejmil sedan 1989 – vi kan och älskar New York!

Våra instruktörer tar väl hand om dig och vi samarbetar även med lokala svensktalande guider.

 

Film om Tjejmilen i New York

Instruktörer på plats

  • Anna Ahlqwist

  • Charlotta Lark

Chicago Marathon
09 okt 2022

Chicago Marathon är ett av världens största, mest populära maratonlopp. Chicago - även kallat "The Windy City" - är ett måste för alla löpintresserade.

TCS New York City Marathon
06 nov 2022

Förhandsanmälan 2023 är öppen! Om du ska springa ett maratonlopp i ditt liv så ska du göra det här! New York Marathon är ett av världens största och mest...

Vandring & upplevelser i Davos

Den här resan passar för dig som söker en aktiv semester där dagarna fylls av härliga vandringar i storslagen alpnatur. Du bjuds också på återhämtningspass och...

Rio de Janeiro Marathon
15 jun 2022

Följ med och spring Rio de Janeiro Marathon - ett av Sydamerikas bästa maratonlopp. En unik och spännande reseupplevelse.