Om Resan

New York Tjejmil

 NYC Tjejmil målgrupp

 

Fullbokat!
Platser på förfrågan, mejla till:
loparresor@springtime.se

Följ med till New York och spring New York Tjejmil! Upplev dagar med härlig träning och känn storstadspulsen med shopping, museer, teatrar, restauranger och kaféer. Det här är en resa och ett lopp för alla med fantastisk feststämning tack vare publiken som lyfter fram löparna. 

Film om Tjejmilen i New York

New York är drömmarnas stad och här har du aldrig tråkigt. Ta del av shopping i överflöd, fina och intressanta museer, fantastiska restauranger, barer och caféer.

Central Park är gudomlig vid denna tid så ta en löptur på morgonen eller en härlig picknick på dagen. Åk på sightseeing, strosa gatorna upp och ner, sitt på en bänk och titta på folk, ingenting är tråkigt – allt är kul! 

NYC Tjejmil samling Central Park

Vi kommer vara ett gäng på runt 100 tjejer. Vi erbjuder morgonjogg och andra aktiviteter varje morgon i Central Park. Efter dusch och frukost njuter vi av staden antingen på egen hand eller gemensamt. På kvällarna äter vi gemensamt, går kanske på musikal eller till en rooftop bar och ser ut över staden.

Du gör så lite eller så mycket du vill ihop med gruppen. En sak är i alla fall säker – vi på Springtime och tidningen Women’s Health, som är vår partner på resan, är där och hjälper dig med det mesta och vi kan och älskar New York!

IMG_0079

Chicago Marathon
08 okt 2017

Bank of America Chicago Marathon är ett av världens största, mest populära och spännande maratonlopp. Chicago - även kallat "The Windy City" - är ett måste för...

Medoc Marathon
09 sep 2017

Följ med till Médoc Marathon och spring det roligaste loppet som finns. Detta maraton är som en stor fest med otroliga utklädningskreationer, vin, löpning, musik...

New York City Marathon
05 nov 2017

Om du ska gör ett maratonlopp i ditt liv så ska du göra det här! New York Marathon är ett av världens största och mest mytomspunna lopp. Känslan att starta med...