Om Resan

New York Tjejmil

Häng med på årets tjejresa och Spring tjejmilen i NEW YORK!

Datum veckoresa: 2-9 juni 2024
Datum weekendresa: 5-9 juni 2024
Loppdag: 8 juni 2024

 

I juni 2024 åker vi på årets tjejresa till New York där vi avslutar med att springa tjejmilen i den pulserande staden. Missa inte att göra din intresseanmälan idag!

New York är drömmarnas stad och här har du aldrig tråkigt. På resan tar våra lokala svensktalande guider med oss och visar upp deras New York och gömda pärlor. Tänk dig att få kombinera härlig träning och löpning i Central Park och efter frukost ta oss ut och upptäcka staden tillsammans. Vi kommer att ge oss ut på häftig shopping, besöka mysiga caféer och intressant citysightseeing. En av dagarna tar vi oss till Brooklyn för den populära Brooklynturen tillsammans med vår lokala guide. Vi missar såklart inte att besöka enastående Empire state building med fantastisk utsikt och så går vi längs kända the High Line. Kanske vi också tar oss iväg på jazzklubb och gospel.

På kvällarna träffas vi de som vill och äter gemensamma middagar, kanske går på vi på en musikal eller till en roof-top-bar och ser ut över staden. På den här resan är chansen stor att du träffar nya vänner för livet.

Loppet som vi springer på lördagen slingrar sig genom vackra Central Park. Efter loppet om vädret tillåter möts vi upp för en välförtjänt picknick och vilar oss i form inför kvällen festmåltid, afterrunmiddagen.

Du gör så lite eller så mycket du vill tillsammans med gruppen. En sak är i alla fall säker – vi på Springtime hjälper dig med det mesta. Vi har åkt till New York Tjejmil sedan 1989 – vi kan och älskar New York!

Våra instruktörer tar väl hand om dig och vi samarbetar med lokala svensktalande guider.

Missa inte att göra din intresseanmälan och häng med oss till New York nästa sommar! Du kan välja mellan att resa helvecka eller weekend (det valet gör du inte i intresseanmälan utan vid senare bokningstillfälle)

 

Film om Tjejmilen i New York

Chicago Marathon
08 okt 2023

Chicago Marathon är ett av världens största, mest populära maratonlopp. Chicago - även kallat "The Windy City" - är ett måste för alla löpintresserade.

TCS New York City Marathon
05 nov 2023

Bokning för 2023 är öppen! Om du ska springa ett maratonlopp i ditt liv så ska du göra det här! New York Marathon är ett av världens största och mest...

Träning, löpning & vandring i Davos
27 jul 2024

Den här resan passar för dig som söker en aktiv semester där dagarna fylls av härliga vandringar i storslagen alpnatur. Möjligheten att springa olika distanser...

Rio de Janeiro Marathon
15 jun 2022

Följ med och spring Rio de Janeiro Marathon - ett av Sydamerikas bästa maratonlopp. En unik och spännande reseupplevelse.