Om Resan

New York Tjejmil

Häng med på årets tjejresa och Spring tjejmilen i NEW YORK!

Datum veckoresa: 2-9 juni 2024
Datum weekendresa: 5-9 juni 2024
Loppdag: 8 juni 2024

 

I juni 2024 åker vi på årets tjejresa till New York där vi avslutar med att springa tjejmilen i den pulserande staden. Den här resan vill du inte missa så passa på att göra din bokning idag.

New York är drömmarnas stad och här har du aldrig tråkigt. På resan tar våra lokala svensktalande guider med oss och visar upp deras New York och gömda pärlor. Tänk dig att få kombinera härlig träning och löpning i Central Park och efter frukost ta oss ut och upptäcka staden tillsammans. Vi kommer att ge oss ut på häftig vintage shopping med Sofia Hedström de Leo, besöker mysiga caféer och intressant citysightseeing. En av dagarna tar vi oss till Brooklyn för den populära Brooklynturen tillsammans med vår lokala guide. Vi missar såklart inte att besöka enastående Empire state building med fantastisk utsikt och så går vi längs kända the High Line. Kanske vi också tar oss iväg på jazzklubb och gospel om intresset finns.

På kvällarna träffas vi de som vill och äter gemensamma middagar, kanske går på vi på en musikal eller till en roof-top-bar och ser ut över staden. På den här resan är chansen stor att du träffar nya vänner för livet.

Häng med Sofia Hedström de Leo på en vintagerunda i en av världens bästa modestäder. Allt fler får upp ögonen för vintage, både för att det är klimatsmart och för att du kan hitta helt unika plagg. Hör om kändisar som säljer ut sina garderober och om varför vintage är det snabbast växande modesegmentet. Förhoppningsvis kan du även fynda i några av Sofias favoritbutiker.  

Loppet som vi springer på lördagen slingrar sig genom vackra Central Park. Efter loppet om vädret tillåter möts vi upp för en välförtjänt picknick och vilar oss i form inför kvällen festmåltid, afterrun-middagen.

Du gör så lite eller så mycket du vill tillsammans med gruppen. En sak är i alla fall säker – vi på Springtime hjälper dig med det mesta. Vi har åkt till New York Tjejmil sedan 1989 – vi kan och älskar New York!

Våra instruktörer tar väl hand om dig och vi samarbetar med lokala svensktalande guider.

Du kan välja mellan att resa helvecka eller weekend vid bokningstillfället.

 

Film om Tjejmilen i New York

Chicago Marathon
13 okt 2024

Chicago Marathon är ett av världens största, mest populära maratonlopp. Häng med och spring på nuvarande världsrekordbanan och upplev den fantastiska staden!

TCS New York City Marathon
03 nov 2024

Om du ska springa ett maratonlopp i ditt liv så ska du göra det här! New York Marathon är ett av världens största och mest mytomspunna lopp.

Vandring i Davos
27 jul 2024

Den här resan passar för dig som söker en aktiv semester där dagarna fylls av härliga vandringar i storslagen alpnatur. Dessutom bjuds du på återhämtningspass...

Rio de Janeiro Marathon
15 jun 2022

Följ med och spring Rio de Janeiro Marathon - ett av Sydamerikas bästa maratonlopp. En unik och spännande reseupplevelse.