Träningsresa Palma - Vår 2019

7-14 April 2018 Kost och Hälsa – SLUTSÅLD

mallorca pass på terass 3

Datum: 7 – 14 april (lördag-lördag)
Pris:
från 14450 kr 
Vad ingår:
Flyg t/r, mat på flyget, transfer, del i vald boende kategori, alla frukostar, 5 luncher, 5 middagar och all träning.
(Mer info läs resfakta)

Följ med oss på mat, träning och hälsoresa till Mallorca

En vecka som bara handlar om dig där vårt mål är att med pepp, skratt, rolig träning, god- och hälsosam mat, inspirerande föreläsningar och gemenskap göra det här till en oförglömlig vecka. Passar lika bra för dig som vill komma igång med träning och nya goda vanor som för dig som redan är igång och vill fylla på kontot med ny träningsinspiration, kunskap och energi.

Det fina hotellet bjuder på fantastisk mat, stranden på svalkande bad och såväl hotell som omgivningar ger goda förutsättningar för avslappning. Du som vill känna på den spanska pulsen får inte missa huvudstaden Palma. På torsdagen besöker vi vår favoritplats Tramuntanabergen på en fantastisk bergstur mellan pittoreska Deia och fiskebyn Port de Soller. Välkommen att dela en fantastisk vecka med oss som garanterat kommer bjuda på massor med inspiration, god mat, skratt, träning, upplevelser och gemenskap. / Ledargänget

Mat och hälsa

Grönsmoothie, chiabar, gurkmejashots- varje dag bjuder vi på nyttiga mellanmål och god energi i samband med en mingelstund i baren där vi gärna delar med oss av våra bästa hälsotips. Efter kvällens svettiga pass eller sköna yoga kan vi ses för afterwork out med en återhämtningsjuice, eller kanske en cava. Caroline och Johanna bjuder på inspirerande föreläsningar om mat och hälsa, slår hål på myter, lyfter det senaste inom hälsa och visar hur du lätt får ihop nyttig vardagsmat. Det är din vecka så passa på att få matrådgivning och svar på alla dina frågor om mat och hälsa.  Skriv detta istället, det gula kan vi säga väl på plats, inte ett argument som kommer dra folk. Självklart pratar vi inte bara mat utan med hjälp av hotellets duktiga kockar omsätter vi tipsen till mat på tallriken och bidrar med dagens gröna.

Palma är ett matmecka och en kväll erbjuder vi en matvandring i den fantastiska staden där vi tar med er till våra favoritplatser och äter tapas, pinchos och tar ett glas ihop.

Mer än bara träning

Resan innehåller mycket mer än ”bara” träning. Vi lägger stor vikt vid olika utflykter och äventyrsaktiviteter – som ju också är en form av träning – både fysiskt och mentalt. Vi vill locka dig att gå lite utanför din normala ”comfort zone” genom att exempelvis prova på  coasteering eller SUP. Se fliken utflykter för mer information.

Palma och Mallorca erbjuder ett stort utbud av mat, dryck, shopping, mode och naturupplevelser. Även om vi har ett fullspäckat program kommer det att finnas stora möjligheter att knyta nya kontakter, slappna av och ha kul tillsammans. April brukar vara en fin månad att besöka Mallorca på, våren gör sitt intåg med knoppande blommor och solen värmer upp våra frusna vinterkroppar.

Ledarstaben består av ca 6-8 noga utvalda instruktörer/föreläsare och de kommer att erbjuda pass som är upplagda så att du själv avgör hur hårt du vill köra. Om du vill köra riktigt tufft kommer du få utlopp för det, men det går bra att ta det lugnare och prova på också. Varierande, utmanande och roligt kommer det att vara!

Häng med på en vecka för både kropp & själ!

Instruktörer på plats

  • Caroline Wilbois

  • Johanna Andersson

  • Jimmy Englund

  • Åsa Stelin Barrén

    Instruktör

  • Cecilia Gustafsson

  • Sabrina Cherif

  • Kristina Nykvist (fd Dahlman)

  • Peppe Lindholm