Johanna Andersson

Johanna är dietisten som beskriver sig själv som en helt vanlig person som älskar god mat. Med gedigen kunskap och erfarenhet som Ica-dietist sen 2008 inspirerar hon till njutningsfull mat som är hälsosam. Johanna säger ofta ”det ska vara gott och enkelt att äta hälsosamt” och delar gärna med sig av sina bästa tips och genvägar till enkla middagar eller till frukosten på språng.

Johanna är en mycket uppskattad föreläsare om mat och hälsa där deltagarna får med sig matnyttig kunskap och känslan av att det är lätt och gott att äta bra. Hon erkänner själv att hon gärna är lat och absolut inte gör någon nytta innan morgonkaffet så självklart har hon de bästa tipsen för genvägarna till hälsa.

Johanna har expertkunskap i idrottsnutrition och samarbetar med flera idrottsföreningar och elitaktiva. Hon förmedlar på ett enkelt sätt hur du med matens hjälp kan nå dina mål efter just dina förutsättningar och kallar det resultat genom mat. Bästa uppladdningen inför kommande lopp, bra återhämtningsmål och viktiga näringsämnen att tänka på under träning är Johannas specialitet.

 

 

 

Resor med Johanna Andersson:

Det finns ingen resa inbokad just nu för denna instruktör. Läs mer om våra resor: http://springtime.se