Caroline Wilbois

Caroline är dietisten som växte upp i en matfamilj och aldrig tackar nej till en fika. Med pappa som kock fick hon tidigt mat som största intresse och hon beskriver själv att hon ägnar större delen av dygnet till att äta, laga och tänka på mat. Vill du ha inspiration till hälsosam vardagsmat, recept till fredagsfikat eller tips på nyttiga mellanmål, bara fråga!

 Caroline har lång erfarenhet av kostrådgivning för så väl familjer och idrottare med arbete både på sjukhus och inom friskvården. Vill du hålla en hälsosam vikt eller få ordning på en krånglande mage hjälper hon mer än gärna till.  Caroline har jobbat som Ica-dietist sen 2008 och guidar enkelt till hälsosamma val i hyllan och omsätter kostråd till middagar på tallriken.

Efter en avslutad elitsatsning inom löpning och längdskidåkning är fortfarande träningsintresset stort och tävlandet fortsätter. Caroline brinner för att få andra att upptäcka träningsglädjen och speciellt naturupplevelsen där picknicken utomhus efter avslutat pass är minst lika viktigt. Hon är van tränare för såväl skidåkare och löpare och kommer med all sannolikhet hänga med på morgonjoggen där du mer än gänga får passa på att ställa alla möjliga frågor om mat.

Resor med Caroline Wilbois:

7-14 April 2018 Kost och Hälsa

Mat och träning hör ihop, så följ med på en mat- och träningsresa till Palma! Ni kommer...
FRÅN 14 450 SEK
Alla avreseorter - Palma
07 apr 2018
14 apr 2018

13-20 oktober, Mat och Träning

Kom igång och få en kickstart på din träning! Häng med på en vecka där fokus ligger på att...
FRÅN 13 950 SEK
Alla avreseorter - Palma
13 okt 2018
20 okt 2018