Träningsresa Palma - Vår 2019

Träning och program

Partners och teman

I tillägg till att Ving är vår hotell- och flygpartner så har vi olika veckopartners och teman. Vi har även väl utvalda instruktörer som delar med sig av sin kunskap och expertis inom sitt specifika träningsområde.


Våren 2019:

Aktiv senior – ”Ladda för livet”
23-30 mars
Häng med till Palma på en härligt aktiv seniorresa.
Ta din chans att vara en aktiv senior! Med entusiasmerande övertygelse om att fysisk aktivitet har enormt positiv påverkan på hälsan såväl fysisk, som psykisk uppmuntrar Cassandra och Sara varje individ till självkärlek för både kropp och knopp.
Cassandra och Sara är hälsopedagoger med inriktning mot seniorers hälsa och välbefinnande. De har specialiserat sig på målgruppen 55+ och har ett stort, brinnande intresse för Sveriges största målgrupp, seniorer!
Resan är för dig som gillar att röra på dig, vill motionera mera eller som vill komma igång med träningen, träffa nya människor och uppleva gemenskap!

Friskis&Svettis
30 mars – 6 april
Kombinera F&S-passen du älskar med äventyrsupplevelser som coasteering och stand up paddle. Efter dagar fyllda med träning avrundar vi med mat och uteliv i Mallis mysiga gränder. En semestervecka med tid för både utmaningar och avkoppling. Mallorca passar bra för dig som är van att träna och gillar utmaningar. 

Mat och träning
6 – 13 april
Kom igång och få en kickstart på din träning! Häng med på en vecka där fokus ligger på att skapa rörelseglädje och energi som du tar med dig hem och lever länge, länge på!

Malins Mallorca
13 – 20 april
På denna resa följer vi i fotspåren av Malins bok ”Mallorca i mitt hjärta”. Utgår gör vi från vår bas Sunprime waterfront, där bor vi, tränar och äter. På dagarna och kvällarna tar Malin med oss till sina pärlor, yogastudios, oaser i Palma stad, vandringar i bergen till Port Soller. Vi får bekanta oss med hennes vänner på plats och influgna favoritinstruktörer. Denna vecka bjuder på träning, stad, disco, vandringar. Ja kort och gott, en resa som rymmer allt!

Viktväktarna
20 – 27 april
ViktVäktarna är med oss igen och till Mallorca går resan även denna vår. Det blir en vecka fylld av bra träning blandat med matnyttiga föreläsningar. Tillsammans med ett härligt gäng instruktörer bjuder vi på ca 8 pass/dag och lägg därtill många roliga och utmanande aktiva aktiviteter. Det blir både pass som passar den träningsvana samtidigt som det erbjuds pass för dig som vill prova något nytt.

23-30 mars 2019 – Aktiv senior Palma – ”Ladda för livet”

Resan är för seniorer som tycker om att röra på sig, vill motionera mera eller vill komma igång med träningen. Här ges möjlighet att träffa nya människor, upptäcka nya platser och avnjuta Mallorcas vä...
FRÅN 13 250 SEK

30 mars – 6 april 2019 – Friskis&Svettis

På solsäkra Mallorca mixar du träning med äventyr och uteliv. Kombinera F&S-passen du älskar med äventyrsupplevelser som grottdykning och stand up paddle. Efter dagar fyllda med träning avrundar vi me...
FRÅN 13 950 SEK

6 – 13 april 2019 – Mat och träning

En vecka som bara handlar om dig där vårt mål är att med pepp, skratt, rolig träning, god- och hälsosam mat, inspirerande föreläsningar och gemenskap göra det här till en oförglömlig vecka. Passar lik...
FRÅN 14 450 SEK

13 – 20 april 2019 – Malin Berghagens Mallorca

I Palma på Mallorca har Malin Berghagen skapat sin egen drömtillvaro. Maten, klimatet och yogan är tre viktiga grundstenar i hennes välmående. Här arbetar hon sedan flera år som yogainstruktör och har...
FRÅN 16 400 SEK

20 – 27 april 2019 – Viktväktarna

Efter en väldigt lyckad vecka på Mallorca i våras så upprepar vi det i april 2019. Det blir en vecka fylld av bra träning blandat med matnyttiga föreläsningar. Tillsammans med ett härligt gäng instruk...
FRÅN 14 950 SEK