St. Barth Gustavialoppet

Hotell

Hotel Le Village St Barth ***(*)
Colline de St. Jean – 97133 Saint-Barthelemy
Tlf: +590 (0) 590 27 61 39

Läge
Mycket trevligt familjeägt hotell som ligger högt över havet med fin utsikt och ändå endast ett hundratal meter till byn St Jeans långa strand, restauranger och shopping. Ca 1 km från flygplatsen och ca 2 km från Gustavia. Ca 10 min promenad till närmaste livsmedelsaffär.

Rumskategorier

  • Rum standard dubbel
  • Rum standard enkel
  • Lägenhet standard cottage garden/terrace 
  • Lägenhet traditional garden/terrace 
  • Superior cottage
  • Superior Suite

Rum standard dubbel/enkel
Smakfullt inredda med starka pastellfärger och naturmaterial. Varje rum har en liten balkong och är utrustade med ett litet kylskåp och kaffekokare. Alla rum har dusch/wc, telefon, säkerhetsskåp, hårtork, myggnät, dockning till I-pod och WiFi och luftkonditionering. 

Lägenhet standard cottage garden/terrace
Dessa små ”villor” är byggda i etage. Den undre delen med utsikt mot en liten tropisk trädgård och med en skymt av havet och den övre med egen terrass och delvis utsikt mot St Jean-bukten. Varje lägenhet är utrustat med kylskåp och kaffekokare och har dusch/wc, telefon, säkerhetsskåp, hårtork, myggnät, dockning till I-pod, WiFi och luftkonditionering.

Lägenhet traditional garden/terrace
Garden har en stor tropisk trädgård och täckt terrass i marknivå.  Terrace har en rymlig terrass med fantastisk utsikt mot St Jean-buk­ten. Varje lägenhet är utrustat med kylskåp och kaffekokare och har dusch/wc, telefon, TV, säkerhetsskåp, hårtork, myggnät, dockning till I-pod, WiFi och luftkonditionering. 

Superior cottage
Rymlig terrass med utsikt över havet. Kitchenette med kylskåp och kaffekokare.  Rummen har dusch/wc, telefon, säkerhetsskåp, hårtork, myggnät, dockning till I-pod, WiFi och luftkonditionering. 

Faciliteter
Hotellet har pool med gott om solstolar att sträcka ut sig i. Det finns också ett litet gym och möjlighet till att beställa olika former av SPA-behandlingar. Alla rum och lägenheter har dusch/wc, telefon, säkerhetsskåp, hårtork, myggnät, dockning till Ipod, WiFi och luftkonditionering.