Om Resan

St. Barth Gustavialoppet

Resa: 30 okt – 9 nov 2023 (ANKOMST ARLANDA 10 NOV)
Loppdag: 5 november


Nu erbjuder vi en resa som slår det mesta och innehåller både löpning, sol och bad av högsta märke, mat i världsklass samt inte minst en hel del intressant svensk historia.

Förutom att njuta av sol och salta bad, gör vi utflykter både på land och till havs. Den som vill deltar också i Gustavialoppet. Du kan välja på 10 km (tävling/motion) eller 5 km (motion) samt gåing-klass på 8 km. St Barth är en klippö så 10-km banan är en tuff utmaning och ganska kuperad och krävande.

Vi får även smaka på det spännande karibiska köket med influenser från hela världen. Temperaturen pendlar mellan 25-30 grader året runt vilket skapar perfekta förutsättningar för sol och bad. Stränderna är många och du behöver aldrig trängas på den kritvita och finkorniga sanden.

Vi gör resan tillsammans med S:t Barthélemysällskapet och dess ordförande Roger Richter. Han och Springtime Travel har tillsammans över 27 års erfarenhet av att anordna gruppresor till St. Barth, och han kommer se till att deltagarna kommer att få uppleva saker som dom aldrig annars fått möjlighet till.

Mer om St Barthélemysällskapet hittar du på deras hemsida, stbarthsallskapet.com

Instruktörer på plats

  • Roger Richter