Camp Järvsö Hotell

Mat & dryck

Vi vill att maten på Camp Järvsö ska vara det där lilla extra: god, vällagad och ge dig energi; en ny smak, en spännande komposition och gärna inspiration att ta med hem. Vi tar vara på smaker – och använder gärna råvaror – från Hälsingland. Inspirationen hämtar vi från Medelhavets kloka och väldoftande kök, för att sedan göra det till vårt eget.

Hundar är välkomna på altanen, ej inne i restaurangen.

Frukost 

Hos oss står frukosten uppdukad 07.30–10.00. Utsikten i sig är en bra start: Kalvsjön är morgonpigg varje dag, oavsett humör.

Starta gärna med en uppiggande shot för att få fart på kropp och knopp. Kaffe, och en välfylld tehylla finns också.

På buffén hittar du fräsch och god mat som gröt, bär, frukt och vår egen granola. Lokala råvaror står oss nära, skinkan kommer från Björks i Färila. 

Fyll på med grönt (levereras från grannen under säsong), hembakt bröd, många olika pålägg och vår egen marmelad. Kokta ägg och småvarmt finns också.  Om du vill ha extra protein så hittar du hampafrön och en god röra att ha på smörgåsen.

Lunch på Camp Järvsö

Klockan 12.00–14.00 står lunchen uppdukad. Nu är det dags för ett gott och välbehövligt avbrott i dagens aktiviteter – och ett perfekt tillfälle att fylla på med ny energi.

Lunchtallriken fyller du med sallader och grönt, vegetariskt, kött och fisk , – och goda tillbehör.

Lunch under bar himmel

Om du hellre intar lunchen i skog och mark, så kan du köpa en takeaway låda att fylla själv för att ta med dig.

Middag på Camp Järvsö

När middagen är på ingång leder doften från middagsbuffén dig tillbaka till matsalen. Baren är öppen för häng och småprat, och om magen kurrar kan du gå direkt på buffén. Maten står uppdukad klockan 18.30–20.30.

Buffén ger dig valmöjligheter åt alla håll: skapa en fyra rätters middag, eller välj en god soppa med nybakat bröd. Salladsbuffén är riklig – smakerna ljuvliga.

Efter maten sitter det fint med något litet sött och varje kväll bjuds på en god dessert.

I matsalen kan du också fylla på vårt goda källkalla vatten – med eller utan bubblor.

På torsdagar har vi Italiensk afton.

Baren på Camp Järvsö

Om hungern skulle knacka på efter att restaurangens kök stängt så finns det några mindre rätter att välja bland i baren.

Baren erbjuder också ett noggrant utvalt sortiment av öl, vin och sprit – och självklart en mängd alkoholfria drycker.

Starkt kul träning tillsammans med Micael Dahlén, 20-22 okt

Vad får du om du kombinerar två tränare, en gymnast och en galen professor? En starkt kul träningshelg för både kropp och huvud. För dig som är 12 eller 112 eller nånstans däremellan. Vare sig du prec...
FRÅN 4 115 SEK

Dans- och träningshelg extra allt med Maria Bild. Gäst: Tobias Karlsson, 24-26 nov

Dans- och träningshelg extra allt tillsammans med Let's Dance-dansaren Maria Bild. Helgen kommer att erbjuda flera fartfyllda danspass men också pilates, Soma Move och freepower. På danspassen sätter ...
FRÅN 4 060 SEK