Camp Järvsö

Res tryggt med oss!

RES TRYGGT MED OSS!

För att du ska känna dig trygg med att boka din nästa semester med oss på Camp Järvsö har vi tagit fram ett trygghetspaket som gäller för alla tillsvidare samt flexibla om och avbeställningsskydd som du kan boka för att känna dig extra trygg. Här nedan hittar du vilket som passar dig bäst.

Trygghetspaket

Fri avbokning – Oavsett skäl
Gäller upp till 60 dagar före ankomst. Oavsett skäl.

Ombokning utan avgift – upp till 14 dagar innan ankomst
Fri ombokning till nya datum som längst 15 månader från ordinarie ankomst. Max 1 ombokning. Oavsett skäl.

Fria namnändringar
Har någon i ditt sällskap fått förhinder? Byt kostnadsfritt till en ny person fram till 48h innan avresa. Oavsett skäl. Om det vid tidpunkten för bokad vistelse råder restriktioner från myndigheter som omöjliggör genomförandet av vistelsen så återbetalas hela vistelsens pris. Ovan villkor gäller tills vidare.

Fri avbokning – Oavsett skäl
Gäller upp till 60 dagar före ankomst. Oavsett skäl.

Ovan villkor gäller tills vidare.

Avbeställningsskydd

Vi har tre olika avbeställningsskydd och dessa tecknas per logienhet (dvs vid bokning av två rum så ska 2 avbeställningsskydd tecknas):

TRYGG (295 kr): Avbokning kan göras fram till kl. 18.00 kvällen innan ankomstdagen och gäller endast vid sjukdom eller olycksfall som drabbar någon i sällskapet. Detta måste då styrkas med uppvisande av läkarintyg.

TRYGGARE (495 kr): Fri avbokning fram till 40 dagar innan din ankomst oavsett anledning. Om det är mindre än 40 dagar kvar innan ankomst kan avbokning endast ske (fram till kl. 18.00 kvällen innan ankomstdagen) vid sjukdom eller olycksfall som styrks med läkarintyg.

TRYGGAST (795 kr): Fri avbokning fram till 7 dagar innan din ankomst oavsett anledning. Om det är mindre än 7 dagar kvar till ankomst kan avbokning endast ske (fram till kl. 18.00 kvällen innan ankomstdagen) vid sjukdom eller olycksfall som styrks med läkarintyg.

Vid avbokning ges 100% återbetalning förutom kostnaden för det avbeställningsskydd du väljer.

Detta gör Camp Järvsö för att förhindra smittspridning av Covid-19

 • Arbetar aktivt med att förhindra att trängsel uppstår genom att:
  1. begränsa antalet gäster som vistas samtidigt på en plats enligt de restriktioner och rekommendationer som gäller vid tidpunkten.
  2. Uppmanar gäster att hålla avstånd mellan varandra vid platser där köbildning kan bildas, så att trängsel inte uppstår.
 • Följer noggrant utvecklingen av Folkhälsomyndighetens rekommendationer och uppdaterar löpande våra rutiner utifrån dessa för att göra vår del i att begränsa smittspridningen.
 • Handspritstationer på allmänna utrymmen runtom i hotellet och hälsar inte i hand.
 • Besökare får endast äta och dricka sittandes vid ett bord.
 • Kökspersonal följer gängse rutiner för hygien, precis som vanligt.
 • Städteamet är välinformerade och fokuserar extra mycket på att rengöra ytor och saker som vidrörs ofta, som exempelvis dörrhandtag och hissknappar.
 • All personal vidtar extra god handhygien och vi uppmuntrar även gästerna till detsamma.

Om någon skulle bli sjuk

 • Medarbetare går inte till jobbet om de har symptom.
 • Om en gäst skulle visa sig vara sjuk under vistelsen så ska gästen hållas isolerad tills covid är uteslutet. Alternativt åker gästen hem. Personer som delar rum måste också sättas i karantän.

Träningen

 • Följer de restriktioner och rekommendationer som gäller vid tidpunkten för samling.
 • Vi kommer i största möjliga mån vara utomhus och träna.  
 • Egen yogamatta/underlag vid träning medtages.
 • Desinfektera dina träningsredskap efter ditt pass

Camp Järvsö – Gravelcykling 13-15 augusti 2021

Denna helg fokuserar vi helt på grusiga upplevelser i den labyrint av grusvägar som omger Järvsöbygden. På rundorna njuter vi av mat i det fria som lagas över öppen eld. ...
FRÅN 2 565 SEK

Camp Järvsö – Äventyrsveckor 1-15 augusti 2021

Vi bor mitt i skogen och allt vad den har att erbjuda! Vandringar, kanotturer, fiske och bågskytte ute i naturen tillsammans med våra experter skapar upplevelser för både barn och vuxna!...
FRÅN 3 630 SEK

Camp Järvsö – Löparveckor 15-29 augusti 2021

Camp Järvsö erbjuder dagar fyllda med bland annat föreläsningar av Anders Szalkai och LG Skoog, styrketräning anpassad för löpare, grillkväll (iförd flanellskjorta;-), och varför inte åka in till byn ...
FRÅN 3 630 SEK

Camp Järvsö – Landsvägscykling avancerad 19-22 augusti 2021

Landsvägscykling avancerad. Datum: 19-22 augusti...
FRÅN 3 630 SEK

Camp Järvsö – Hemmets Journal 5-12 september 2021

Följ med på en aktiv vecka med fokus på hälsa och välmående på Camp Järvsö med Malin Berghagen. Dagarna varvas med olika träningsformer, aktiviteter och upplevelser i härlig Hälsingeanda där Malin Ber...
FRÅN 7 950 SEK

Camp Järvsö – Friskis&Svettis 12-16 september 2021

Friskis&Svettis Senior på Camp Järvsö är aktiva tränings- och semesterdagar för dig som vill hålla dig stark länge och ha roligt i vacker Hälsingeanda. Bo bekvämt, ät gott och lär känna nya vänner. ...
FRÅN 4 040 SEK

Camp Järvsö – Höstlovsvecka för hela familjen vecka 44 – Förhandsanmälan

Vi öppnar nu förhandsanmälan till höstlovsvecka på Camp Järvsö. Mer information och bokning öppnar i augusti....
SLUTSÅLD