Anders Forselius

Anders har sprungit maraton i samtliga 50 amerikanska delstater och i över 30 länder. Den tävling han rankar allra högst är emellertid New York Marathon och det är där han kommer att vara reseledare för Springtime Travel.
Anders är också en ”six start finisher”.

Anders cyklar gärna mellan tävlingarna och har bland annat korsat USA 6 gånger, Europa 4 gånger och Sydamerika två gånger. De senaste åren färdas han alltid med en golfdriver surrad runt cykelramen då hans mål även är att slå en golfdrive i alla amerikanska delstater + europeiska länder.

År 2008 träffade han en kvinna i Kalifornien som förlorat sin son i en virussjukdom. Sonens sista önskan var att få sin aska spridd över hela världen och kvinnan bad Anders att uppfylla den. Sedan fem år tillbaka färdas han därför (och springer maraton) med askan efter Alex Blackburn.

2012 blev resesällskapet en trio då Anders även blev tillfrågad av en änka i Montana att ta med askan efter sin bergsklättrande make. 

Anders har varit med om många spännande möten under sina cykelresor och bl.a. har han blivit bjuden på spagetti och köttbullar hemma hos Wayne Gretzkys föräldrar i Kanada.

Resor med Anders Forselius:

Det finns ingen resa inbokad just nu för denna instruktör. Läs mer om våra resor: http://springtime.se