Ulrika Brorson

Ullis har en lång bakgrund inom gruppträning. Uppväxt i en träningstokig fotbolls och basketfamilj, men med eget intresse för rörelse i kombination till musik, började Ullis med dans istället för bollsport.
Mångfalden och kombinationen av dans och träning, förde senare in Ullis i gymbranschen. Efter att i många år själv tränat för andra duktiga instruktörer, blev Ullis själv, på 90-talet, ledare inom gruppträning. 
Ullis har jobbat på flera stora anläggningar inom Stockholmsområdet, och har i takt med att gruppträningsformen växt sig stor, utvecklats och följt med i de olika strömmarna av träningsformer.
Det som gör att Ullis älskar sitt jobb som träningsinspiratör är alla härliga möten med människor och att få bidra till människors välmående och att få just inspirera andra till att träna och komma igång och hitta någon form av träning att trivas med. Och få dela glädje med andra såklart !
Ullis kombinerar sitt arbete inom friskvård med att jobba med barn, som pedagog på en skola i Stockholm, och på kvällstid leda klasser på olika gym i Stockholm. En härlig komination som går lite hand i hand, då de olika yrkesrollerna handlar om ett pedagogiskt och inspirerande ledarskap. Bästa av två världar, som Ullis uttrycker det.
Ullis har jobbat och rest med som Springtimeledare på Training Camp Turkiet sedan 2011, och ser nu fram emot att få leda pass i Portugal. Ullis kör både dansinspirerade pass, som Disco, Afro och Aerobicmix b.l.a och olika muskelpass. Ullis tycker också  att det är kul med stavpass, och ser verkligen fram emot att stavgå längs den fina stranden i Monte Gordo

Resor med Ulrika Brorson:

Det finns ingen resa inbokad just nu för denna instruktör. Läs mer om våra resor: http://springtime.se