Trine Jansen

Trines filosofi är att MASTERING ger oss MOD att se alla MÖJLIGHETER livet erbjuder.

Trine är välkomnande och förtroendeskapande och är bra på att skapa trygghet i det ”otrygga” så att det blir en bra arena för utveckling. Hon är omtänksam och generös och har ett stort intresse för sitt eget lärande och sin utveckling. Hon är mån om tacksamhet och väljer att fokusera på möjligheter snarare än hinder.

Coping är en röd tråd genom hela hennes arbete och hon har en grundläggande övertygelse om att de flesta har en önskan att uppnå det de vill.
I Portugal kommer du att lära känna Trine bättre genom dagliga promenader med reflektion och föreläsningarna: ”SATSA PÅ HÄLSA” och ”KRAFT”

Trine är utbildad till  träningsinstruktör på Norges Idrottshögskola , och har en 2,5-årig utbildning hos CoachTeam as , och certifierades av Norska Coach Association 2016 .

Trine arbetar som coach, kurs och föreläsare. Dessutom är hon spinninginstruktör och instruktör för seniorgruppen på Family Akropolis Training i Drammen .

I perioder arbetar hon på Højskolen Skærgården i Herning , Danmark där hon undervisar i idrott.

Trine Jansen är kvinnan bakom ”Kvinner Med Kraft” , en stor konferens som hålls på Union Scene Drammen vartannat år där fokus ligger på att dela berättelser.

Resor med Trine Jansen:

Avresa 16 november 2024 - Billigare avgång

Höstens sista veckor brukar bestå av en lite mindre grupp vilket ger en lite lugnare atmosfär -...
FRÅN 15 990 SEK
Alla avreseorter - Faro
16 nov 2024
23 nov 2024

Avresa 23 november 2024 - Billigast avgång

Höstens sista vecka brukar bestå av en lite mindre grupp vilket ger en lite lugnare atmosfär -...
FRÅN 14 990 SEK
Alla avreseorter - Faro
22 nov 2024
29 nov 2024