Trine Jansen

Trines filosofi är att MASTERING ger oss MOD att se alla MÖJLIGHETER livet erbjuder.

Trine är välkomnande och förtroendeskapande och är bra på att skapa trygghet i det ”otrygga” så att det blir en bra arena för utveckling. Hon är omtänksam och generös och har ett stort intresse för sitt eget lärande och sin utveckling. Hon är mån om tacksamhet och väljer att fokusera på möjligheter snarare än hinder.

Coping är en röd tråd genom hela hennes arbete och hon har en grundläggande övertygelse om att de flesta har en önskan att uppnå det de vill.
I Portugal kommer du att lära känna Trine bättre genom dagliga promenader med reflektion och föreläsningarna: ”SATSA PÅ HÄLSA” och ”KRAFT”

Trine är utbildad till  träningsinstruktör på Norges Idrottshögskola , och har en 2,5-årig utbildning hos CoachTeam as , och certifierades av Norska Coach Association 2016 .

Trine arbetar som coach, kurs och föreläsare. Dessutom är hon spinninginstruktör och instruktör för seniorgruppen på Family Akropolis Training i Drammen .

I perioder arbetar hon på Højskolen Skærgården i Herning , Danmark där hon undervisar i idrott.

Trine Jansen är kvinnan bakom ”Kvinner Med Kraft” , en stor konferens som hålls på Union Scene Drammen vartannat år där fokus ligger på att dela berättelser.

Resor med Trine Jansen:

Training Camp 27 april-4 maj 2024: Träningsmix & Kampsport för alla

Gör dig redo för en energifylld träningsvecka med särskilt fokus på kampsport och en variation...
FRÅN 15 995 SEK
Alla avreseorter - Faro
27 apr 2024
04 maj 2024