Tony Berglund

Tony är 47 år och bor med sin familj i Umeå. Man kan verkligen säga att hans uppväxt och liv till stor del präglats av idrott i allmänhet och under en stor del löpning i synnerhet. Tony har tävlat på elitnivå men skador satte i mångt och mycket stopp för ytterligare utveckling. Desto roligare då att de senaste åren kunnat tävla i veteran-sammanhang med bl.a. SM.

Trots att träningsmängd och ambition att tävla på elitnivå minskat har löpningen mer och mer kommit att bli en livsstil. Idag värdesätter Tony verkligen att få springa utan att ha ont, då blir han riktigt euforisk.

Med två barn, 9 och 12 år, som också håller på med mycket idrott och ett engagemang som tränare blir det väldigt mycket aktivitet. Lägg därtill en sambo som numera också älskar träning i alla dess former. När tid finns över fiskar han gärna i de norrländska skogarna eller tittar på trav.

Till vardags arbetar Tony som gruppchef på teknikkonsulten Sweco med stort fokus på att hjälpa deras kunder inom hållbar samhällsplanering och infrastrukturprojekt. Med ledarskap på jobbet som grund och dito inom barnidrott hoppas Tony kunna bidra på ett bra sätt i rollen som löpledare..

Resor med Tony Berglund:

Det finns ingen resa inbokad just nu för denna instruktör. Läs mer om våra resor: http://springtime.se