Tobias Rollne

Tobias Rollne är en tjurig norrlänning med rötter i Sundsvall och Jämtland. Sprang sitt första tiokilometerslopp som 10-åring (Gaffelbyjoggen).

Med bakgrund inom orientering och längdskidåkning är Tobias bäst i terrängen. ”Han springer överallt och på alla underlag men trivs absolut bäst på slingrande stigar i fjäll, berg och skog”. De bästa placeringarna på senare år har därför blivit genom lopp som Tough Viking, Tjurruset och Axa Fjällmarathon.

Tobias är förmodligen en av de mest välutbildade sjukgymnasterna i landet med specialistkompetens inom både Idrottsmedicin och Ortopedisk Manuell Terapi. Han jobbar som verksamhetsansvarig sjukgymnast på träningsföretaget Sats i Stockholm där han tar emot och behandlar kunder på Sats Spårvagnshallarna.

Genom sitt jobb i träningsföretaget Sats lärarteam håller han utbildningar av tränare inom löpcoachning och konditionsidrott sedan 7 år tillbaka. Han skriver även artiklar om löpning och löprelaterade skador i Sats magasin och har fungerat som löpledare, föreläsare och headcoach på Midnattsloppet vecka i Portugal de senaste 4 åren.

Resor med Tobias Rollne:

Det finns ingen resa inbokad just nu för denna instruktör. Läs mer om våra resor: http://springtime.se