Tina Almendal

Tina började löpträna under sin första föräldraledighet, hon fick låna en joggingvagn och upptäckte då det fantastiska med att springa! När en vän till Tina skulle springa Stockholm Marathon 2001 så anmälde hon sig utan att egentligen veta hur långt det var ūüôā Men det gick bra den gången och efter det har det blivit ett flertal Marathon för Tina, i Stockholm men även i New York och Chicago.
För Tina är ett trailpass ute i skogen det hon  gillar mest, det ger henne en känsla av frihet, nya upplevelser och samtidigt ett litet äventyr om hon befinner sig i en ny miljö. Tina föredrar att träna utomhus året runt!
Tina får ofta höra att hon är en väldigt glad person och hennes entusiasm och energi brukar kunna smitta av sig och på så sätt motivera även andra till en ökad träningsinsats. År 2012 utbildade Tina sig till Friskvårds- och Kostkonsult och hon har under flera säsonger varit aktiv löparcoach i TSM Running. Tinas mål är att inspirera andra till att hitta träningsglädjen, Tina tycker det är fantastiskt att se hur människor utvecklas när de sätter upp ett träningsmål och följer sina drömmar!

Resor med Tina Almendal:

Det finns ingen resa inbokad just nu för denna instruktör. Läs mer om våra resor: http://springtime.se