Susanne Johansson

Susanne är löpcoach, sjuksköterska och hälsokonsulten som har gjort löpningen till sin livsstil. Effektiv löpträning, löpteknik och att få träningen att bli en naturlig och njutbar del i vardagen hjälper hon dig gärna med.

När Susanne tävlade i löpning gjorde hon det för Hässelby friidrotts klubb. Hon är glad och stolt över sina tretton SM medaljer och över att ha fått representera Sverige i EM i maraton och i Finnkampen på 5 000 och 10 000 meter och för att hon vunnit SM-guld i Marathon och blivit Tjejmils segrare i Stockholm. Hennes bästa marathon tid blev 2.38.15.

Förr tränade hon för att se hur snabb hon kunde bli nu tränar hon hellre andra. Löpningen hem från Springtimes traningcamp i Portugal, tillsammans med ultralöparen Rune Larsson är bland det roligaste 364 milen och 71 dagarna hittills. Susanne brukar ge uppskattade föreläsningar om glädje, hälsa och löparäventyr med budskapet ”Ta vara på livet, hälsan och skrattet”. Hennes nya devis har blivit ”Livet är för kort för att inte springa långt”.

Resor med Susanne Johansson:

Det finns ingen resa inbokad just nu för denna instruktör. Läs mer om våra resor: http://springtime.se