Stian Hamre

Stian tycker om de flesta aktiviteter, men föredrar traillöpning i skogen på sommaren, skidturer på vintern och med lite klättring vid sidan av.
Det viktigaste har alltid varit att njuta av upplevelserna och den goda känslan av att vara i rörelse. Det dröjde många år innan Stian var med i en tävling. Efter att han deltagit i sitt första hinderbananlopp (OCR) fick han blodad tand, och började träna mer specifikt för att förbättra sina resultat, både i OCR och i andra tävlingar. De senaste åren har han, förutom OCR, försökt sig på både korta och längre distanser i terräng, backe och kort triathlon.
Målet för 2023 är att prova maratondistansen för första gången, så i framtiden måste han träna sina ben för att de ska klara det hårdare och plattare underlaget än vad de är vana vid.

Stian liker de fleste aktiviteter, men foretrekker stiløping i skogen om sommeren, skiturer om vinteren, og litt klatring ved siden av.
Det viktigste har alltid vært å nyte opplevelsene og den gode følelsen av å være i bevegelse. Det tok mange år før Stian var med i en konkurranse. Etter å ha deltatt i sitt første Obstacle Course Race (OCR), fikk han blodig tann, og begynte å trene mer spesifikt for å forbedre resultatene, både i OCR og i andre konkurranser. De siste årene har han i tillegg til OCR prøvd både korte og lengre distanser i terreng, utfor og kort triatlon.
Målet for 2023 er å prøve maratondistansen for første gang, så i fremtiden må han trene beina for å takle det hardere og flatere underlaget enn de er vant til.

 

 

Resor med Stian Hamre:

Det finns ingen resa inbokad just nu för denna instruktör. Läs mer om våra resor: http://springtime.se