Sophie Djusberg

”Jag vill få människor att må bra. Jag har alltid vetat att nyckeln ligger i förebyggandet av ohälsa och därför arbetar jag idag med helheten. ”

Sophie är utbildad instruktör i Medicinsk yoga och håller regelbundna klasser i Mariefred. Hon är också Ayurevedisk massageterapeut, yogamassör, stresscoach med inriktning Yoga vid stress och utbrändhet, diplomerad HRV-tränare och håller föreläsningar inom stresshantering.

Sedan en tid tillbaka är hon även aktiv medlem i Kroppsterapeuternas yrkesförbund där hon sitter med i gruppen Yogamassörer. Att arrangera evenemang och föreläsningar med inriktning på hälsa, är en passion Sophie har där hon får utlopp för sin drivkraft och kreativitet.

”Att röra på mig har alltid varit viktigt för mig, oavsett om det gällt att spela fotboll eller att springa lopp eller att utöva kampsport. När jag hittade den medicinska yogan föll mycket på plats i mitt liv. Vi behöver använda både kropp och sinne tillsammans. Meditationen fick genom detta en stor plats i mitt hjärta och mitt liv.”

Pass/gör på Yogaboost

Förutom att jag är initiativtagare till Yogaboost Mariefred kommer jag under evenemanget att erbjuda prova-på yogamassage. Du kommer att kunna boka in dig på en kortare behandling av antingen rygg eller ben. Pris för 10 min är 100 kr och bokas via www.timecenter.se/livsfilosophie under fliken event eller vid evenemanget i mån av plats.

Jag kommer även att hålla en föreläsning om andning och stress samt en om HRV-träning som inte kräver förbokning.

Vill du veta mer gå in på www.livsfilosophie.se

Resor med Sophie Djusberg:

Kreta - 26 apr-3 maj 2018 Yoga Boost

26/4-3/5 Yoga Boost, veckan kommer att vara fylld med olika yogapass, föreläsningar. Som...
FRÅN 14 450 SEK
Alla avreseorter - Heraklion
26 apr 2018
03 maj 2018