Sara Nordenberg

Artist, producent och sångpedagog!

”Jag tror på kraften i skapandet, i att växa och utmana sig själv och andra genom nya upplevelser. Kärleken till musiken och människor är min drivkraft. Det upptäckte jag redan som treåring.”

Sara har varit fältartist på uppdrag i Kosovo, Liberia, Uzbekistan och Afghanistan, stått på scen i Melodifestivalen och Polar Music Prize, varit sångröst till Disneykaraktärer, dansat, showat och körat bakom landets mest framstående artister, improviserat fritt i öppna former, läst arrangemang, coachat andra sångare och ingått i ljuvliga orkestrar.
Och framför allt har hon varit sångpedagog i snart 15 år där varje uppdrag varit en individuell process där eleverna varierat mellan sångare, skådespelare och ibland andra som ska förmedla något med sin röst. Det handlar om att göra rösten väl förberedd för att kunna prestera så bra som möjligt. Sara lär dig hantera dina verktyg, din röstteknik och röstkännedom, för att bli bättre i alla moment: presentation, dynamik, musikalitet, improvisation, tolkning osv.

Sagt om Sara:

”Med fingertoppskänsla, stort engagemang, teknisk kunskap och skicklighet öppnar Sara Nordenberg upp helt nya världar inom sång för en som elev. Hon ger nycklarna som gör att det som tidigare känts svårt plötsligt känns enkelt. Snabbt uppfattar hon musiken och sångens innebörd, och hur man kan få fram helheten till fullo. Och lyssnar sedan lyhört in sig på den hon har framför sig och hens förutsättningar.”

Anna Bromee, Skådespelare

Kunder: Carola, Lagailia Fraser, Kayo, Suzanne Reuter, Kodjo, Marika Carlsson för att nämna några vi känner vid namn. 

 

Resor med Sara Nordenberg:

Det finns ingen resa inbokad just nu för denna instruktör. Läs mer om våra resor: http://springtime.se