Sara Axelson Sahlén

Sara är en hälsoglad sjukgymnast/fysioterapeut som älskar att hjälpa andra till en bättre hälsa.
Efter 15 års fotbollsspelande och ett opererat korsband i varje knä, så blev sjukgymnastutbildningen den perfekta utbildningen. Under åren som leg. sjukgymnast har hon arbetat med allt från onda armbågar och stukade fotbollsfötter till brutna ryggar och schlagerglada vattengympadamer. Hon har vidareutbildat sig inom massage, akupunktur, kinesiotejp, OMT I och McKenzie samt arbetat med ergonomi, lyft- och förflyttningsteknik. 
Under tredje graviditeten utbildade hon sig till certifierad MammaMage-tränare och hjälper nu många mammor med anpassad träning, både under och efter graviditet. Hon brinner för personanpassad träning för att återfå corestyrkan, träna ”ihop” delade magmuskler och aktivera uttänjda bäckenbottnar, många vill träna för tungt – för tidigt. 
Vidare är siktet instället på att lära sig mer om kost för att kunna sprida info om hur kosten kan bidra till ett bättre mående, som t.ex. minskad inflammation i kroppen.
Sara bor idag i Göteborg där hon driver eget företag. Idag blir det många mindre föreläsningar om både magmuskler och bäckenbotten framförallt på BVC samt i föräldragrupper. Hon håller även företagsutbildningar i god hälsa, ergonomi, förflyttningsteknik samt HLR. 
Skönaste träningen… en tuff boxklass på säck.

Skönaste avkopplingen… vårsolen i fjällen, sittandes på en granristäckt snösoffa med en kopp varm choklad och en ostmacka i handen.

Resor med Sara Axelson Sahlén:

Det finns ingen resa inbokad just nu för denna instruktör. Läs mer om våra resor: http://springtime.se