Sanna Magnusson

Sanna är uppvuxen i Stockholm i en musikalisk familj där tillgång till musik, dans och sång alltid funnits i hennes liv. Under gymnasiet studerade hon på en musiker- och artistskola och rytm, takt och känsla för musik och rörelse ligger henne nära om hjärtat. Under sin uppväxt har hon dansat väldigt varierade danser, alltifrån streetdans till afrikanskt. För 10 år sedan blev hon instruktör på Friskis&Svettis Stockholm inom dansklasser och motionsgympa. 2010 blev hon zumbainstruktör och har sedan dess arbetat på Balance i Stockholm. Där har Sanna under de senaste åren utvecklat sig inom styrketräning och utbildat sig inom alltifrån kettlebells-, functional moves- och crossfitinstruktör. Parallellt med gruppträningsyrket arbetar Sanna som idrottslärare efter att ha utbildat sig på Gymnastik- och Idrottshögsskolan i Stockholm till både idrottslärare och hälsopedagog.

Löpningen har alltid varit en bra variation till den andra träningen Sanna utför och funnits som en hobby i hennes liv. Under 2013 vässade Sanna kunskaperna ytterligare och tog sin löpning till en ny nivå med hjälp av en löpcoachutbildning via The Academy och har sedan dess även coachat människor inom löpning.

De klasser Sanna instruerar i just nu är zumba, aerobics, streetdans, kettlebells, running club, functional moves, cardio core, dynamic flexibility, crossfit, core.

Sannas klasser är genomtänka och uttrycksfulla med mycket energi och styrka där personlighet blandas med glädje, dynamik, rytm och teknik. 

Resor med Sanna Magnusson:

Det finns ingen resa inbokad just nu för denna instruktör. Läs mer om våra resor: http://springtime.se