Rubin McRae

Rubin McRae härstammar från Nya Zealand och hamnade i Sverige efter att han träffade sin fru Lisa McRae (neé Blommé) när de båda studerade och löptränade på college i Colorado, USA. Tillsammans har de nu två barn och äger och arbetar gemensamt på företaget Urban Tribes ( tidigare känt som Running Sweden).  När Rubins egen elitlöparkarriär tog slut 2005 satsade Rubin allt på företaget och sin egen utveckling som tränare. Rubin har sedan dess tränat flera elitlöpare och triatleter. Urban Tribes med Rubin & Lisa i spetsen har i sin tur levererat olika löpartjänster till företag, privatpersoner och utvecklat nordens ledande löpcoachutbildningar. Som om det inte vore nog har de även levererat de populära löparklasserna Runners Strength och Outdoor Running till SATS/ELEXIA.  Rubin är en inspiratör och kreatör utöver det vanliga och han lever och tränar alltid efter Urban Tribes motto ” Run Happy”.

Rubin har sedan barnsben varit en löpare förutom under en kort period där han testade triathlon, Den perioden fick honom dock att inse att det är inget som inspirerar och driver honom så mycket som hans passion för löpningen. Hans hjärta för sporten glöder lite mer och lite starkare och därför finner han ständigt nya vägar att sprida löpning och förmedla Run Happy känslan till andra. Genom löpningen har Rubin fått se världen och han älskar varje tillfälle han har fått chansen att tillsammans med Springtime få vara del av det äventyr som löpning och träning i en ny stad eller land innebär.

Rubin har förutom en gedigen tränar och instruktörserfarenhet en bakgrund inom både fysiologi och fysioterapi vilket inte bara hjälper honom att utforma träning som innebär att du vågar tränar lite hårdare utan att du också tränar smartare!

Resor med Rubin McRae:

Det finns ingen resa inbokad just nu för denna instruktör. Läs mer om våra resor: http://springtime.se