Ronald Larsson

Ronald kom i kontakt med Springtime 2008 när hans fru läste en artikel av Mari Ljungstedt, ”Mitt livs bästa semester”, i Friskispressen. Dit vill jag åka sa hon, förbannat dyr tidning tänkte Ronald. Det gick som vanligt, hon fick som hon ville, de åkte till Portugal och sen var han frälst.

År 2009 arbetade Ronald hela vårsäsongen på Training Camp Portugal som assistent till platsansvarige Odd Blakkisrud. Vår- och höstsäsongen 2010 var han själv platsansvarig. Även 2011 arbetade han som platsansvarig under del av vårsäsongen. De sista två åren bildade han ett ”dreamteam” med Lotta Larsson.

Ronald är en glad värmlänning. Hans nyfikenhet för främmande kulturer har drivit honom till att bo och arbeta i Afrika, Asien och Latinamerika. Motionsidrott och äventyr är en del av hans livsföring. Svensk Klassiker två gånger plus ett antal Lidingölopp har genomförts. Inspirerad av Britt-Marie Nordqvist spände han 2012 på sig vandringskängorna, hängde på sig ryggsäcken och vandrade från St Jean Pied de Port i södra Frankrike till Santiago de Compostela i västra Spanien. En vandring på 80 mil.

Resor med Ronald Larsson:

Det finns ingen resa inbokad just nu för denna instruktör. Läs mer om våra resor: http://springtime.se