Rickard Löpare

Rickard Löpare arbetar som löpcoach och personlig tränare. Utöver det stora intresset för träning och hälsa så passar också yrkesvalet väldigt bra med tanke på efternamnet Löpare. 

Rickard har fokus på löpträning mot företag och coachar både mindre och större bolag som valt att investera i löpning för de anställda. Rickard har ett stort intresse för löpning och springer gärna marathon runt om i världen på sin fritid. Senaste Marathon som Rickard genomförde var New York Marathon i november 2018. Parallellt arbetar Rickard som personlig tränare på Grand Hotel sedan 10 år tillbaka. 

Rickard är utbildad hälsopedagog och löpcoach. För Rickard är det viktigt att se helheten i hälsa, träning och välbemående. 

”Min vision är att hjälpa klienten att hitta och använda sin individuella styrka samt att uppnå ett inre välbefinnande. Att tillsammans arbeta mot uppsatta mål, utifrån personliga förutsättningar. Jag lägger stor vikt att skapa relation och förståelse för mina klienters behov. Genom att arbeta utifrån ett holistiskt positivt tänkande”. 

Resor med Rickard Löpare:

Det finns ingen resa inbokad just nu för denna instruktör. Läs mer om våra resor: http://springtime.se