Richard Wennberg

Född och uppvuxen i glada Hudik men har sedan 2010 varit bosatt i Stockholm. Richard blev redan i tidig ålder helt såld på bollsporter och framförallt fotboll med spel i bland annat Hälsinglands distriktslag. 

Passionen för träning och fysisk aktivitet har sedan dess alltid varit ett stort intresse. Efter studier på Bosöns idrottsfolkhögskola och en utbildning som tränare med inriktning konditionsidrott på Tränarakademin växte intresset för just löpning. Som den tävlingsmänniska Richard är har han sedan dess sprungit flertalet löpartävlingar i Sverige och utomlands med en extra kärlek för just maratonlopp. Andra tävlingar som Lidingöloppet, Göteborgsvarvet finns även med på listan av favoriter.

Richard trivs väldigt bra på resande fot där han kan se och upptäcka nya platser och vill helst alltid ha en kommande resa inbokad i kalendern. Löparskorna är såklart det som packas ner allra först i resväskan. Richard är en riktig sportnörd som gillar att både utöva och kolla på olika idrottsevenemang året om. 

Resor med Richard Wennberg:

Det finns ingen resa inbokad just nu för denna instruktör. Läs mer om våra resor: http://springtime.se