Pia Andersson

Pia brinner för träning i alla dess former och för henne ska träning vara glädje- och lustfylld. Att inspirera andra till rörelse och träning är något Pia älskar att få bidra till. 

”Det är en förmån och ynnest att få uppleva och dela den glädjen med andra – vad träning kan göra för oss och känslan när man kanske genomför något man aldrig provat förut eller trodde man inte skulle klara av. ”

-Leendet och den där gnistan i ögonen som tänds hos andra är så värt allt! , tycker Pia 

Så ja träning har alltid varit en del av Pias liv och hon har hunnit med att vara aktiv som ledare/träningscoach och inspirera andra till träning och rörelse i mer än 30 år.

Genom åren har hon hunnit fortbilda sig som instruktör / träningscoach inom en mängd olika träningsformer Yoga, Soma Move®️, löpning , Functional Moves®️ , Garuda®️ för att nämna några. Vidare är Pia dessutom utbildad Friskis o Svettis – ledare inom aerobics , step , Core Power Hour , Intervall Flex .

Något utav det bästa Pia vet är att börja dagen med en morgonjogg  längs med havet eller upplevelsebaserad löpning längs bergen i Odeleite , som vi gör tillsammans här på Springtime. Det är helt magiskt och måste upplevas, menar hon.

Till vardags jobbar Pia både som instruktör och träningscoach samt med  Organisations – och kulturutveckling / HR-stöd. 

Resor med Pia Andersson:

Det finns ingen resa inbokad just nu för denna instruktör. Läs mer om våra resor: http://springtime.se