Ola Bryngelson

Ola är en åretruntlöpare och motionär med många mil i benen från sin löparkarriär. Den inleddes redan på  -80talet och har fortsatt men utvecklats under tid och idag är Ola utbildad löpledare och Coach genom Team Stockholm Marathon och TSMRunning  sedan start.

Ola har fullföljt och bockat av många av sina löparmål såsom bl a New York Marathon, Boston Marathon och flera europeiska Marathonlopp. Idag har han hunnit med 45 Marathonlopp.

Ola har en ”nördighet” på sin löparsida och det är att springa jubileumslopp och senast hösten 2017 blev det Chicago Marathon – 40år och Nice-Cannes Marathon -10år. Olas nästa jubileumslopp blir 2018 där Asics Stockholm Marathon fyller 40 år! Det blir förhoppningsvis också Olas 25:e Stockholm Marathon.

Ola var Ambassadör för Svenska Marathonsällskapet men  sitter numera i styrelsen och glädjande ansluter sig flera medlemmar.

Träning och att Coacha i grupp tycker Ola är roligt , det finns så många inspirerande pass  som går att genomföra under en vecka. Att se förbättringar utefter den potential som varje individ har och att lyfta fram små tips under passen och inspirera är ”triggern” för Ola. Korta effektiva pass i pinjeskogarna eller Bergspasset , det finns något för alla i Monte Gordo.

Ola värnar om och tycker den sociala delen under en träningsvecka i Monte Gordo och under löparresor är jätteviktig också tillsammans med Springtimeresors alla partners.

Det gemensamma målet är att ha roligt och må bra av sin träning och lopp !

Resor med Ola Bryngelson:

Det finns ingen resa inbokad just nu för denna instruktör. Läs mer om våra resor: http://springtime.se