Ockelbomaffian

Vi är mycket glada och exalterade över att inleda ett samarbete med den omtalade löpartrion ”Ockelbomaffian”. Trion består av Elov Olsson, Johan Lantz och Joacim Lantz som är kända för att springa långt, snabbt och oftast i skogen.

Ockelbomaffian har massor av fina meriter i bagaget, bland annat flera SM-medaljer, och deras prestationer har gjort dem till några av de mest respekterade profilerna inom sporten. Förutom att delta i mäktiga lopp i Sverige, så som Fjällmaratonveckan i Åre och Ultravasans 90km, reser Ockelbomaffian runt i världen och tävlar på de största ultraloppen såsom UTMB, Transgrancanaria, Western States, Transvulcania, UTCT, Comrades med flera.

Nu följer Ockelbomaffian med till Portugal på vårens löparvecka!

Löpartrion har stor erfarenhet och kunskap och under vårens löparvecka kommer de vara på plats i Portugal för att utforska landets oändliga trailmöjligheter och reka för framtida resor. De kommer även att delta i ett löparpass och kustpasset, men deras huvudfokus ligger på att kartlägga och utforska Portugals bästa trailstråk. De kommer också att ha en frågepanel och dela med sig av sina kunskaper!

Resor med Ockelbomaffian:

Kapstaden Ultra-Trail UTCT

NYHET! Häng med Springtime och Ockelbomaffian till färgstarka Kapstaden och Ultra-Trail Cape Town...
FRÅN 28 890 SEK
Arlanda - Kapstaden
18 nov 2024
25 nov 2024