Nicklas Lyremark

Träningen kom in sent i Nicklas liv, i och med att han träffade sin fru så började det hela med orientering, men det blev en kort sejour som i stället ersattes med styrketräning för att senare gå över till CrossFit och flertalet timmar på roddmaskin.

Löpningen har hela tiden funnits där men inte på ett seriöst sätt, det har gjorts men utan glädje. 

Men från att ha varit en ickelöpare så började Nicklas på allvar att löpträna under sen-sommaren 2021 och fann ganska snabbt stimulansen för både kropp och knopp. På 1 1/2 år har han hunnit med att genomföra både 2 halvmarathon samt några lopp både på asfalt och trail, även en comeback inom orienteringen har hunnits med under denna period.  Till sommaren är det stora målet att springa Kia fjällmaraton samt några andra lopp. En vanlig vecka försöker han både hinna med någon tur på asfalt samt en sväng på Järvafältet.  
Nicklas sprang med TSM under 2022, och under uppstarten av TSM 2023 så fick han frågan om han ville bli ledare och tackade på stående fot utan funderingar JA! Nicklas tycker om att se andra finna både glädjen och lugnet i löpningen så som han gjort.

Resor med Nicklas Lyremark:

Det finns ingen resa inbokad just nu för denna instruktör. Läs mer om våra resor: http://springtime.se